טארט שוקולד-בננה
טארטלי קרם שוקולד-בננה יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך תלתלים שוקולד, שוקולד מריר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טארט בננה קרם מתוק, עוגות בננה עם פודינג שוקולד, ו Caramelized-טארט בננה עם רוטב פורט שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או קערה, מערבולת או לערבב קמח, 1/4 כוס סוכר, קקאו, ו 1/4 כפית מלח עד מעורבב. מערבבים בחמאה, או לשפשף עם חותך מאפה או האצבעות שלך, עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצה שלמה ומערבבים או מערבבים רק עד הבצק מתחיל לבוא יחד בכדור.
לגרד בצק החוצה על לוח משוריין היטב ללוש בקצרה להפגיש. מחלקים לשש חלקים שווים. עם ידיים מקורנות היטב, לחץ על חתיכת בצק באופן שווה מעל הצדדים התחתון ומעלה של כל אחד שישה מחבתות טרטלט 4 אינץ ' עם חישוקים נשלפים.
מניחים מחבתות על תבנית אפייה להקפיא עד המשרד, לפחות 30 דקות (ראה הערות).
מניחים תבנית אפייה עם מחבתות טרטלט ישירות לתוך תנור קבוע 350 או הסעה (לא להפשיר).
אופים עד שהקרום מרגיש יבש למגע, 15 עד 18 דקות. מגניב מחבתות על מתלה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר חישוקי מחבת בעדינות לשחרר קרום מתחתית מחבת עם קצה של סכין חדה. הגדר קרום על מדף להתקרר לחלוטין.
בינתיים, במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להביא מים על 1 אינץ לרתיחה.
מניחים שוקולד קצוץ בקערה, להסיר מחבת מהחום, ולהגדיר קערה על מים. מערבבים מדי פעם עד שוקולד נמס וחלק.
במחבת 3-4 ליטר מעל חום בינוני, להקציף 6 כפות סוכר לחלב; להביא רק לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. בקערה קטנה, להקציף קורנפלור לחלמונים.
לטאטא על תערובת חלב חם 1/2 כוס לתוך תערובת חלמון, ואז לטאטא חלמון תערובת בחזרה לתוך תערובת חלב. מערבבים כל הזמן עד רותח, ואז מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה מאוד, על 1 דקה. מערבבים שוקולד נמס וניל.
לגרד לתוך קערה ולמקם שכבה של פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח. Chill עד קר, לפחות 1 שעה (ראה הערות).
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, שוט קרם frache, שמנת, הנותרים 2 כפות סוכר עד פסגות רכות טופס. מקלפים בננות וחותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מורחים תערובת שוקולד צוננת נדיבה של 1/4 כוס בתחתית כל קונכיית טארטלט. למעלה עם 6 עד 8 פרוסות בננה (כשליש בננה לכל טרטלט).
מורחים על 3 כפות יותר תערובת שוקולד על בננות בכל טרטלט כדי לכסות. תל כ 1/3 כוס תערובת קצפת על כל טרטלט.
מקשטים עם תלתלי שוקולד (ראה הערות).
מגישים מיד או צמרמורת, חשוף, עד 4 שעות.