קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד-בננה

טארט שוקולד-בננה
טארטלי קרם שוקולד-בננה יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך תלתלים שוקולד, שוקולד מריר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טארט בננה קרם מתוק, עוגות בננה עם פודינג שוקולד, ו Caramelized-טארט בננה עם רוטב פורט שוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון או קערה, מערבולת או לערבב קמח, 1/4 כוס סוכר, קקאו, ו 1/4 כפית מלח עד מעורבב. מערבבים בחמאה, או לשפשף עם חותך מאפה או האצבעות שלך, עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים ביצה שלמה ומערבבים או מערבבים רק עד הבצק מתחיל לבוא יחד בכדור.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
לגרד בצק החוצה על לוח משוריין היטב ללוש בקצרה להפגיש. מחלקים לשש חלקים שווים. עם ידיים מקורנות היטב, לחץ על חתיכת בצק באופן שווה מעל הצדדים התחתון ומעלה של כל אחד שישה מחבתות טרטלט 4 אינץ ' עם חישוקים נשלפים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מניחים מחבתות על תבנית אפייה להקפיא עד המשרד, לפחות 30 דקות (ראה הערות).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מניחים תבנית אפייה עם מחבתות טרטלט ישירות לתוך תנור קבוע 350 או הסעה (לא להפשיר).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים עד שהקרום מרגיש יבש למגע, 15 עד 18 דקות. מגניב מחבתות על מתלה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר חישוקי מחבת בעדינות לשחרר קרום מתחתית מחבת עם קצה של סכין חדה. הגדר קרום על מדף להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בינתיים, במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להביא מים על 1 אינץ לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים שוקולד קצוץ בקערה, להסיר מחבת מהחום, ולהגדיר קערה על מים. מערבבים מדי פעם עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
במחבת 3-4 ליטר מעל חום בינוני, להקציף 6 כפות סוכר לחלב; להביא רק לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. בקערה קטנה, להקציף קורנפלור לחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
לטאטא על תערובת חלב חם 1/2 כוס לתוך תערובת חלמון, ואז לטאטא חלמון תערובת בחזרה לתוך תערובת חלב. מערבבים כל הזמן עד רותח, ואז מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה מאוד, על 1 דקה. מערבבים שוקולד נמס וניל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
לגרד לתוך קערה ולמקם שכבה של פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח. Chill עד קר, לפחות 1 שעה (ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, שוט קרם frache, שמנת, הנותרים 2 כפות סוכר עד פסגות רכות טופס. מקלפים בננות וחותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מורחים תערובת שוקולד צוננת נדיבה של 1/4 כוס בתחתית כל קונכיית טארטלט. למעלה עם 6 עד 8 פרוסות בננה (כשליש בננה לכל טרטלט).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
מורחים על 3 כפות יותר תערובת שוקולד על בננות בכל טרטלט כדי לכסות. תל כ 1/3 כוס תערובת קצפת על כל טרטלט.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
15
מקשטים עם תלתלי שוקולד (ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
16
מגישים מיד או צמרמורת, חשוף, עד 4 שעות.