עוגת קרם קישואים
עוגת קרם קישואים דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. . אם יש לכם תמצית vanillan, מרגרינה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה.
הוראות
מסננים ולתת לעמוד במים קרים במשך כ 5 דקות, ואז לנקז.
שים את הקישואים, התאדה חלב, סוכר, ביצה, מרגרינה, קמח, וניל ומלח לתוך בלנדר תערובת עד חלקה.
יוצקים לתוך קליפת עוגה בלתי מוסוות.
מפזרים קינמון ואגוז מוסקט.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 5 דקות. להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C) ואופים עד שנקבע.