אם יש לכם מיץ תפוזים, מי קרח, תותים סל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טארט שוקולד לבן עם תותים ובננות, טארט שוקולד מריר עם תותים וגילוח קוקוס, ו פנקייק שוקולד עם רוטב שוקולד, תותים ובננות.
הוראות
1
מערבבים את החומרים הראשונים 4 במעבד עד אגוזים הם הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזים
2
להוסיף חמאה; לחתוך באמצעות / כיבוי פונה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
מוסיפים 2 כפות מי קרח ווניל; תהליך עד לגושים לחים טופס, הוספת מי קרח יותר על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור. מחלקים ל 6 חלקים שווים. לשטח כל אחד לדיסק. לעטוף כל פלסטיק; צמרמורת 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
מים
וניל
בצק
עוטף
4
תן לבצק להתרכך מעט לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
בצק
5
מחממים תנור ל 375°f. לחץ על דיסק בצק 1 באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארטלט בקוטר 4 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. חזור עם הנותרים 5 דיסקים בצק. להקפיא קרום עד המשרד, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בצק
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
6
אופים קרום עד זהב אפוי דרך, כ 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הסר מהתנור. מיד מפזרים שוקולד מריר על החלק התחתון של קרום חם, מתחלק באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוק
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
בואו לעמוד עד שוקולד נמס, על 5 דקות. באמצעות גב כף, מורחים שוקולד על תחתית הקשה. צ ' יל עד ערכות שוקולד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
מורחים
1
מערבבים שוקולד לבן בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי עד פשוט נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
מים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
2
הסר העליון של דוד כפול מעל המים. שוקולד לבן מגניב לטמפרטורת החדר. לנצח קרם וליקר בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. מקפלים תערובת שמנת לתוך שוקולד לבן נמס ב 3 תוספות. מחלקים מילוי בין קרומי tartlet; חלקה צמרות. צמרמורת עד מילוי מוגדר, על 4 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות באופן רופף עם נייר; לשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
ליקר
קרם
מים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
קערה
רדיד אלומיניום
3
בעדינות לזרוק פרוסות בננה ומיץ תפוזים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
בננה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
העברת פרוסות בננה למגבות נייר; יבש טפיחה. פרוסות בננה חלופיות ופרוסות תות במעגל על גבי טארטלים, חופפים. (ניתן להכין 2 שעות קדימה. לְצַנֵן.)