קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

בישול איטי בשר משומר וכרוב

בישול איטי בשר משומר וכרוב
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בישול איטי של בשר משומר וכרוב יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה לתינוקות, חזה בקר משומר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי בשר משומר וכרוב, בישול איטי בשר משומר וכרוב, ו בישול איטי בשר משומר וכרוב.

הוראות

1
מניחים את הגזר, תפוחי אדמה, ובצל לתחתית של סיר איטי, יוצקים במים, ומניחים את חזה הבקר על גבי הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
יוצקים את הבירה מעל חזה הבקר.
מרכיבים שתצטרך
בירהבירה
3
מפזרים על התבלינים מן החבילה, לכסות, ולהגדיר את התנור על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תבליניםתבלינים
4
לבשל את חזה הבקר במשך כ 8 שעות. שעה לפני ההגשה, מערבבים את הכרוב ומבשלים 1 יותר שעה.
מרכיבים שתצטרך