חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 686 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך סוכר, תמצית קפה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגות שוקולד מותכות מרירות עם גלידת קפה, עוגת שוקולד-הדר מרירה עם קצפת יסמין, ו טארט תות עם שוקולד גנאש ושמנת מסקרפונה.
הוראות
1
במעבד מזון, דופק את הקמח עם הסוכר והמלח של הממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את החמאה וחלמון הביצה ומעבדים עד לקבלת בצק רך ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
מעבירים את הבצק למחבת טארט מחורצת 9 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת. ללטף את הבצק על הקרקעית ולמעלה את הצד של המחבת בשכבה זוגית. להכניס למקרר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
קו פגז טארט עם נייר קלף ולמלא אותו עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
6
אופים את הקליפה במשך 30 דקות, או עד הזהב סביב הקצה ויבש במרכז.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את הקלף ואת המשקולות ולכסות את השפה בנייר כסף. המשך לאפות את הקליפה במשך 15 עד 20 דקות יותר, או עד הזהב מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
העברה למתלה; בואו מגניב.
9
בסיר קטן, לחמם את הקרם עם חלב על חום מתון עד בועות קטנות מופיעות סביב הקצוות. את החום, להוסיף את השוקולד ולתת לעמוד 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
בואו מגניב במשך 5 דקות.
11
לטאטא את הביצה; התערובת תתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
מניחים את קליפת הטארט על תבנית אפייה וממלאים אותה בחביצת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
אופים במשך 25 דקות, או עד להגדיר סביב הקצוות, אבל עדיין מאוד jiggly במרכז.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מעבירים את הטארט למתלה כדי להתקרר, ואז מקררים עד שמצוננים.
15
בסיר קטן מאוד, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
מוסיפים את תמצית הקפה ומבשלים על אש נמוכה רק עד שהג ' לטין נמס; בואו להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קפה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
17
בקערה גדולה, לנצח את השמנת, מסקרפונה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד פסגות המשרד טופס. במהירות נמוכה, לגרד את הג ' לטין לתוך הקערה ופעימה לשלב. לגרוף את הקרם על טארט ומערבולת באופן דקורטיבי. לנפות את הקקאו על השמנת. מקררים את הטארט עד חזק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי