קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד מריר עם קרם מסקרפונה קפה

טארט שוקולד מריר עם קרם מסקרפונה קפה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 686 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך סוכר, תמצית קפה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגות שוקולד מותכות מרירות עם גלידת קפה, עוגת שוקולד-הדר מרירה עם קצפת יסמין, ו טארט תות עם שוקולד גנאש ושמנת מסקרפונה.

הוראות

1
במעבד מזון, דופק את הקמח עם הסוכר והמלח של הממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את החמאה וחלמון הביצה ומעבדים עד לקבלת בצק רך ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
מעבירים את הבצק למחבת טארט מחורצת 9 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת. ללטף את הבצק על הקרקעית ולמעלה את הצד של המחבת בשכבה זוגית. להכניס למקרר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
קו פגז טארט עם נייר קלף ולמלא אותו עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
6
אופים את הקליפה במשך 30 דקות, או עד הזהב סביב הקצה ויבש במרכז.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את הקלף ואת המשקולות ולכסות את השפה בנייר כסף. המשך לאפות את הקליפה במשך 15 עד 20 דקות יותר, או עד הזהב מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
העברה למתלה; בואו מגניב.
9
בסיר קטן, לחמם את הקרם עם חלב על חום מתון עד בועות קטנות מופיעות סביב הקצוות. את החום, להוסיף את השוקולד ולתת לעמוד 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
בואו מגניב במשך 5 דקות.
11
לטאטא את הביצה; התערובת תתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
מניחים את קליפת הטארט על תבנית אפייה וממלאים אותה בחביצת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
אופים במשך 25 דקות, או עד להגדיר סביב הקצוות, אבל עדיין מאוד jiggly במרכז.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מעבירים את הטארט למתלה כדי להתקרר, ואז מקררים עד שמצוננים.
15
בסיר קטן מאוד, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
מוסיפים את תמצית הקפה ומבשלים על אש נמוכה רק עד שהג ' לטין נמס; בואו להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קפהתמצית קפה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
17
בקערה גדולה, לנצח את השמנת, מסקרפונה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד פסגות המשרד טופס. במהירות נמוכה, לגרד את הג ' לטין לתוך הקערה ופעימה לשלב. לגרוף את הקרם על טארט ומערבולת באופן דקורטיבי. לנפות את הקקאו על השמנת. מקררים את הטארט עד חזק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ2(יכול להיות או להרחיק)תמצית קפה טהור (ראה הערה)תמצית קפה טהור (ראה הערה)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1גדולביצה, הוכהביצה, הוכה1גדולזנים של פטריותזנים של פטריות3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1(יכול להיות או להרחיק)ג'לטין ללא טעםג'לטין ללא טעם1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מסקרפונהגבינת מסקרפונה1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק7(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק2(חוֹרֶף)מים קריםמים קרים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת