קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד-קרמל עם בננות קלויות וג'ינג'ר-הדרים קרמל

טארט שוקולד-קרמל עם בננות קלויות וג'ינג'ר-הדרים קרמל
טארטלס שוקולד-קרמל עם בננות קלויות וקרמל ג'ינג'ר-הדר עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 669 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת כבדה, בננה, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו טארט שוקולד-קרמל עם בננות קלויות וג'ינג'ר-הדרים קרמל, טארט שוקולד קרמל, ו טארט שוקולד קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מנפים קמח וקקאו לקערה קטנה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח אבקת סוכר וחמאה בקערה בינונית עד מעורבב היטב. מקציפים בתערובת קמח. מקציפים חלמונים 1 בכל פעם. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום. לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מרדדים בצק על משטח מקומח לעובי 1/8 אינץ'. באמצעות צלחת בקוטר 5 אינץ ' או קערה כמדריך, לחתוך את סיבובים. לאסוף שאריות בצק במידת הצורך כדי ליצור ארבעה סיבובים 5 אינץ ' בסך הכל. לחץ על כל בצק עגול על הצדדים התחתון ומעלה של 4 1/4 - ל 4 1/2 אינץ ' קוטר טרטלט מחבת עם תחתית נשלפת. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא קרום 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים עד המשרד לגעת ומתחיל להתרחק הצדדים של מחבתות, על 15 דקות. קרומי מגניב לחלוטין מחבתות על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
שלב סוכר הבא 3 מרכיבים בסיר קטן כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבלת, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום; להוסיף קרם (תערובת יהיה בועות במרץ). מערבבים על אש נמוכה עד שכל סיביות קרמל להתמוסס וקרמל הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמלסיביות קרמל
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
3
להקציף בחמאה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מביאים שמנת וסירופ תירס לרתיחה בסיר קטן כבד.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הוסף אניס כוכב; להסיר מחום. כיסוי; תן תלול 15 דקות. להשליך כוכב אניס. החזר תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
3
הסר מהחום.
4
הוסף 4 1/2 אונקיות שוקולד מריר קצוץ גס וחמאה; לטאטא ציפוי גנאש עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מערבבים 1 אונקיה קצוצה דק שוקולד מריר-מתוק בחלק העליון של הדוד הכפול להגדיר מעל מים רותחים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
6
מברשת בתוך כל קרום עם שוקולד נמס, ואז מפזרים כל אחד עם 1 כפית נדיבה קשיו קצוצים. כפית קרמל מילוי על אגוזים בקרום (כ 2 כפות לכל). צ ' יל טארט עד הקרמל קובע מעט, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קשיוקשיו
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
לחמם ציפוי שוקולד גנאש רק עד pourable, במידת צורך. גאנש שוקולד כפית על מילוי קרמל. מקררים רק עד ganache קובע, כ 45 דקות, ואז לתת tartlets לעמוד בטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים טארט באופן רופף ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1
מערבבים 1/4 כוס סוכר ו 2 כפות מים בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד צבע ענבר בינוני (לא עמוק), מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום; לאט להוסיף מיץ תפוזים 1/2 מיץ ג ' ינג ' ר כפית. לגרד זרעים שעועית וניל. תערובת לחזור לרתיחה, ערבוב עד כל חתיכות קרמל להתמוסס. מרתיחים עד הרוטב הוא מעט מתקתק מופחת 1/4 כוס, על 4 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. להתחמם מחדש על אש נמוכה רק עד pourable.)
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמלסיביות קרמל
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מחממים תנור ל 232°. להמס חמאה בסיר קטן כבד על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים סוכר חום; להקציף עד מעורבב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים פרוסות בננה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
6
העברת תערובת בננה לתבנית אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים עד בננות מתחילים חום מעט סביב הקצוות בועות תערובת סוכר, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר צדדים מחבתות טרטלט.
9
מניחים טארט על צלחות.
10
רסס ג ' ינג ' ר קרמל רוטב סביב טארט. סדר פרוסות בננה לצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
מפזרים עם הנותרים 2 כפות קשיו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
12
* תרמילי זרעים חומים בצורת כוכב נמכרים בשווקים אסיאתיים, בחנויות מזון מיוחדות, ובחלק התבלינים של כמה סופרמרקטים

מרכיבים

1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)1כף. חומץ ביין אדוםבננה, פרוסה.בננה, פרוסה.12 כפיות אבקת שוםסירופ תירס קלסירופ תירס קל3largesחלמוניםחלמונים12 אינץ חתיכת זנגביל קלוף טרי, מגורד, לחוץ באמצעות כותש שום כדי לחלץ 1/2 מיץ כפית2 אינץ חתיכת זנגביל קלוף טרי, מגורד, לחוץ באמצעות כותש שום כדי לחלץ 1/2 מיץ כפית23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(ארוז) סוכר חום זהוב(ארוז) סוכר חום זהוב2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה0חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים מתוחמיץ תפוזים מתוח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב4חתיכות טופי הית' ברכפיות (נדיבות) בתוספת 2 כפות קצוצות קצוצות מומלחים קלוייםכפיות (נדיבות) בתוספת 2 כפות קצוצות קצוצות מומלחים קלויים28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מריר מתוק (לא unsweetened) או שוקולד semisweet, קצוץ דקמריר מתוק (לא unsweetened) או שוקולד semisweet, קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת קקאו לא ממותק (רצוי הולנדית-תהליך)אבקת קקאו לא ממותק (רצוי הולנדית-תהליך)1שעועית וניל, פיצול לאורכו במחציתשעועית וניל, פיצול לאורכו במחצית23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #43אניס כוכב שלםאניס כוכב שלם