טארט שוקולד-קרמל עם בננות קלויות וג'ינג'ר-הדרים קרמל
טארטלס שוקולד-קרמל עם בננות קלויות וקרמל ג'ינג'ר-הדר עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 669 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת כבדה, בננה, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו טארט שוקולד-קרמל עם בננות קלויות וג'ינג'ר-הדרים קרמל, טארט שוקולד קרמל, ו טארט שוקולד קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מנפים קמח וקקאו לקערה קטנה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח אבקת סוכר וחמאה בקערה בינונית עד מעורבב היטב. מקציפים בתערובת קמח. מקציפים חלמונים 1 בכל פעם. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום. לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.
מרדדים בצק על משטח מקומח לעובי 1/8 אינץ'. באמצעות צלחת בקוטר 5 אינץ ' או קערה כמדריך, לחתוך את סיבובים. לאסוף שאריות בצק במידת הצורך כדי ליצור ארבעה סיבובים 5 אינץ ' בסך הכל. לחץ על כל בצק עגול על הצדדים התחתון ומעלה של 4 1/4 - ל 4 1/2 אינץ ' קוטר טרטלט מחבת עם תחתית נשלפת. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא קרום 10 דקות.
אופים עד המשרד לגעת ומתחיל להתרחק הצדדים של מחבתות, על 15 דקות. קרומי מגניב לחלוטין מחבתות על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
שלב סוכר הבא 3 מרכיבים בסיר קטן כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבלת, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום; להוסיף קרם (תערובת יהיה בועות במרץ). מערבבים על אש נמוכה עד שכל סיביות קרמל להתמוסס וקרמל הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמל
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ופלים מיניאטוריים של וניל
3
להקציף בחמאה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מביאים שמנת וסירופ תירס לרתיחה בסיר קטן כבד.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הוסף אניס כוכב; להסיר מחום. כיסוי; תן תלול 15 דקות. להשליך כוכב אניס. החזר תערובת לרתיחה.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מערבבים 1 אונקיה קצוצה דק שוקולד מריר-מתוק בחלק העליון של הדוד הכפול להגדיר מעל מים רותחים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
6
מברשת בתוך כל קרום עם שוקולד נמס, ואז מפזרים כל אחד עם 1 כפית נדיבה קשיו קצוצים. כפית קרמל מילוי על אגוזים בקרום (כ 2 כפות לכל). צ ' יל טארט עד הקרמל קובע מעט, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קשיו
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
לחמם ציפוי שוקולד גנאש רק עד pourable, במידת צורך. גאנש שוקולד כפית על מילוי קרמל. מקררים רק עד ganache קובע, כ 45 דקות, ואז לתת tartlets לעמוד בטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים טארט באופן רופף ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1
מערבבים 1/4 כוס סוכר ו 2 כפות מים בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד צבע ענבר בינוני (לא עמוק), מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום; לאט להוסיף מיץ תפוזים 1/2 מיץ ג ' ינג ' ר כפית. לגרד זרעים שעועית וניל. תערובת לחזור לרתיחה, ערבוב עד כל חתיכות קרמל להתמוסס. מרתיחים עד הרוטב הוא מעט מתקתק מופחת 1/4 כוס, על 4 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. להתחמם מחדש על אש נמוכה רק עד pourable.)
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמל
מיץ ג ' ינג ' ר
כגון קנאת מלאך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מחממים תנור ל 232°. להמס חמאה בסיר קטן כבד על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים סוכר חום; להקציף עד מעורבב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים פרוסות בננה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)
6
העברת תערובת בננה לתבנית אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
אופים עד בננות מתחילים חום מעט סביב הקצוות בועות תערובת סוכר, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר צדדים מחבתות טרטלט.
9
מניחים טארט על צלחות.
10
רסס ג ' ינג ' ר קרמל רוטב סביב טארט. סדר פרוסות בננה לצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
(קרטון בלוק)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
מפזרים עם הנותרים 2 כפות קשיו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קשיו
12
* תרמילי זרעים חומים בצורת כוכב נמכרים בשווקים אסיאתיים, בחנויות מזון מיוחדות, ובחלק התבלינים של כמה סופרמרקטים