טארט שורש מקורמל הפוך
הפוך קרמל שורש טארט דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 368 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סוכר, מרק עוף דל שומן, רוזמרין ועלים מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. נסו עוגת משמש בקרמל הפוכה, עוגת תפוחים עם קרמל הפוך, ו טארט תפוחים טארט {טארט תפוחים מקורמל הפוך} (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לערבב 1 כוס קמח 1/4 כפית מלח.
מוסיפים 4 כפות של החמאה וכל הקיצור. עם בלנדר מאפה או את האצבעות, לחתוך או לשפשף בחמאה וקיצור עד שהתערובת יוצרת חתיכות בגודל אפונה.
מפזרים 2 כפות מים קרים על תערובת ומערבבים עם מזלג רק עד לחלח באופן שווה. עם ידיים מקורנות קלות, לסחוט בעדינות על 1/4 כוס הבצק לתוך כדור. אם זה לא יחזיק מעמד, להתפורר גוש בחזרה לתוך קערה ומפזרים 1 יותר כף מים; מערבבים שוב עם מזלג עד לחלח באופן שווה.
עם ידיים מקורנות קלות, לאסוף את כל הבצק לכדור. לטפוח לתוך דיסק 6 אינץ', לעטוף בפלסטיק, וצינה עד המשרד, 20 עד 30 דקות.
בינתיים, לקלף סלק, גזר, לפת, בצל; לקצץ ולהשליך צמרות ומסתיים.
חותכים לפת וסלק לגושים 1 אינץ'. מקלפים שום, אבל שומרים על ציפורן שלמה. אתה צריך בערך 8 כוסות ירקות בסך הכל; לשמור כל תוספת לשימושים אחרים.
במחבת 10 עד 11 אינץ ' אטומה לטיגון (עם 2 - עד 2 3/4-qt. קיבולת), להמיס הנותרים 1 כף חמאה עם שמן על חום בינוני.
מוסיפים 1/2 מרק כוס, סלק, גזר, לפת, בצל ושום. מביאים לרתיחה, ואז להפחית חום, כיסוי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים כאשר פירסינג, 20 עד 30 דקות. לחשוף ולהוסיף הנותרים 1/4 מרק כוס והחומץ, עשבי תיבול קצוצים, וסוכר. ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה, לבשל על חום גבוה עד שרוב הנוזל הוא התאדה ומיצי פאן הם עבים וסירופיים, 3 עד 5 דקות.
הסר מחבת מן החום וירקות העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. תניח בצד.
על לוח, גליונות חפיפה של נייר שעווה לעשות ריבוע 16 אינץ'. לפתוח בצק, אבק עם קמח, ולמקם על נייר. כיסוי עם נייר שעווה יותר. עם משיכות קצרות ועדינות, מגלגלים בצק לסיבוב של 12 אינץ ' אפילו.
הסר שכבה עליונה של נייר שעווה, הפוך את הבצק מעל הירקות והסר את הנייר הנותר. טאק קצה הבצק בין ירקות ומחבת.
חותכים ארבעה פתחי אוורור 1 אינץ ליד מרכז הבצק.
אופים באמצע תנור רגיל או הסעה 400 עד מאפה הוא זהב עמוק, 30 עד 40 דקות.
בואו להתקרר על מדף במשך 5 דקות. שחרר את הקרום מצדדים של מחבת.
מניחים צלחת הגשה מעוטרת מעל קרום. שימוש מחזיקי סיר, להחזיק צלחת ומחבת יחד, מחבת הפוכה על צלחת, ולהרים את המחבת.
מקשטים טארט עם עשבי תיבול טריים.
חותכים לפרוסות ומגישים עם שמנת חמוצה כפית על מנות בודדות.