טארט שזיפים עם גבינת עיזים ואגוז-טימין Streusel
טארט שזיפים עם גבינת עיזים ואגוז-טימין Streusel הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך את כל המטרה קמח, פלפל, פלר דה sel, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: טארט שזיפים עם גבינת עיזים ואגוז-טימין Streusel, טארט תאנה עם גבינת עיזים ותימין, ו טארט גבינת עיזים מנגו מלוח.
הוראות
מערבבים את החומרים הראשונים 4 במעבד עד אגוזים הם הקרקע דק.
הוסף חמאה; תערובת עד צורות ארוחה גס.
הוסף חלמון ביצה; להתמזג עד טופס גושים לחים. לחץ על הבצק על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. כיסוי; צמרמורת 1 שעה.
מחממים תנור ל-350°F. מערבבים קמח, אגוזי מלך, שניהם סוכרים, מלח גס, קינמון, אגוז מוסקט והל במעבד עד שהאגוזים נטחנים דק.
מוסיפים קורנית ומערבבים 5 שניות.
העברת תערובת לקערה בינונית.
תוסיף חמאה. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף עד טופס גושים לחים קטנים.
מורחים תערובת streusel על גיליון אפייה rimmed.
אופים 8 דקות. מערבבים, ולאחר מכן להמשיך לאפות עד חום זהוב, כ 7 דקות יותר. סטריזל מגניב לחלוטין (תערובת תהפוך פריך).
מערבבים את שתי הגבינות, 1 כף דבש, 1 כף שמן, סוכר, אגוז מוסקט, מלח גס, ופלפל בקערה גדולה; מערבבים כדי להתמזג היטב. מקררים תוך אפיית קרום.
מחממים תנור ל 350°f. קרום קו עם לסכל; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים קרום עד הצדדים נקבעים, על 15 דקות.
הסר רדיד ושעועית. המשך לאפות קרום עד חום זהוב, לחיצה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 15 דקות יותר. קרום מגניב לגמרי.
מורחים גבינה מילוי קרום. סדר שזיפים במעגלים קונצנטריים על גבי מילוי, משאיר גבול רגיל 3/4 אינץ'.
מפזרים streusel קלות מעל טארט. מקררים טארט לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
הסר צדדים מחבת; מניחים טארט על מגש.
טפטוף עם 2 כפות דבש 2 כפות שמן; מפזרים פלר דה sel.
* פלר דה סאל, מלח ים מבריטני, ניתן למצוא בחנויות מזון מיוחדות.