קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט תות עם קרם מאפה הדר

טארט תות עם קרם מאפה הדר
צריך קינוח צמחוני? טארט תות עם קרם מאפה הדר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם קורנפלור, חלב, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת תות עם זיגוג לימון עם קרם מאפה, טארט תות עם בצק קשקשי, ו עוגת בצק קלה תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החמאה, הסוכר והמלח בקערה גדולה ומערבבים עד משולבים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הקמח הנמדד ומערבבים עד רק בשילוב וצורות בצק רכות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1
מניחים את החלב, תרמיל וניל, זרעי וניל בסיר בינוני על חום בינוני עד החלב פשוט מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום.בינתיים, מניחים את חלמוני הסוכר והביצה בקערה בינונית חסינת חום ומערבבים עד incorporated. הגדר מסננת בסדר רשת על תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את קורנפלור וקמח במסננת ומנפים אותם לתערובת הביצה. מערבבים לשלב. לשטוף ולייבש את המסננת ולמקם אותו מעל קערה בינונית שנייה חסינת חום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להסיר ולהשליך את תרמיל וניל מן החלב. תוך לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את כל החלב לתערובת הביצה.להחזיר את התערובת לסיר ולמקם אותו על אש בינונית-נמוכה. בעוד לטאטא כל הזמן, לבשל עד שהתערובת מתעבה וכאשר המקצף הוא גירד על פני החלק התחתון של המחבת, זה משאיר קו ברור, על 2 עד 3 דקות. (הקפד להקציף כל הזמן, גירוד התחתון של המחבת עם הקצף, או את הביצים יהיה קרדל.) מיד להסיר מהחום. באמצעות מרית גומי, להעביר את הקרם מאפה למסננת ומערבבים עד מתוח לחלוטין, משאיר כל מוצקים מאחור. לגרד את השמנת נצמד לחלק התחתון של המסננת לתוך הקערה ולהשליך כל מוצקים שנותרו בפנים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.לדקור את הקליפה בכל רחבי עם מזלג ולאפות עד חום זהוב, על 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין לפני מילוי. בינתיים, לשטוף ולייבש את התותים ביסודיות; להפריש.ממש לפני הרכבה, גוף התותים ולפרוס אותם 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
3
הסר את הקרם מאפה מהמקרר, לטאטא עד חלקה, ולהפיץ לתוך שכבה אפילו בקרום מקורר. החל מבחוץ ועובד את דרכך למרכז של טארט, באופן שווה רעפים את התותים, קצוות מחודדים זוויתי מעט למעלה, בתבנית מעגלית חופפת.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מגישים באופן מיידי.