טארט תפוחי אדמה מתוקים טאטין
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, עלי טימין, סירופ מייפל אמיתי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: טארט תפוחי אדמה מתוקים טאטין, טארט תפוחי אדמה מתוקים טאטין, ו Cakespy: בטטה בטטה טאטן.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים את גיליון בצק עלים על משטח העבודה שלך לחתוך מעגל 10 אינץ'. הגדר את המעגל על תבנית האפייה מוכנה. דקור את המאפה עם מזלג ומקרר.
יוצקים את סירופ מייפל למחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' קר. פזר את פרוסות החמאה פה ושם על סירופ מייפל ואחריו עלי הקורנית.החל במרכז, לסדר את סיבובים בטטה פרוס דק בכמה שכבות של מעגלים קונצנטריים חופפים ממש על גבי סירופ, חמאה ותימין. אתה צריך לקבל 2 עד 3 שכבות. מתבלים במלח ופלפל.קבל את הבצק הקר גלם מהמקרר. בזהירות להניח את הבצק על גבי תפוחי אדמה מתוקים פרוסים.טאק הקצוות בכל רחבי המחבת, יצירת התאמה נוחה.
מברישים את הבצק החשוף בשטיפת ביצים.
אופים עד הקצוות הם ענבר עמוק ואת המאפה הוא נפוח וזהוב, 40 עד 45 דקות.
הסר מהתנור להתקרר במשך 10 דקות.כאשר מוכן לשרת, להגדיר צלחת הגשה כי הוא גדול יותר המחבת במהופך על גבי המחבת. באמצעות כפפות תנור או מגבות מטבח עבות בשתי הידיים, להחזיק את הצלחת ומחבת בחוזקה יחד מולך. במהירות להפוך את הצלחת ואת המחבת בתנועה אחת בטוחה, לתת את הטארט ליפול על הצלחת. הצלחת עכשיו תהיה בתחתית והמחבת תהיה הפוכה על גבי. בזהירות להסיר את המחבת המאפשר טארט להתיישב בחתיכה אחת על צלחת ההגשה. היזהר כמו סירופ יהיה חם. כמה פרוסות תפוחי אדמה עשויות להיצמד לתחתית; פשוט להסיר אותם עם מרית ולהחליף אותם על גבי טארט סיים. התוצאה הסופית תהיה כמו טארט מסורתי עם הקרום בתחתית ותפוחי האדמה בחלק העליון. חותכים ל8 טריזים ומגישים חמים.