קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט תפוחים פריך

טארט תפוחים פריך
טארט תפוחים קריספי הוא מתכון צמחוני לקטו-אובו עם 8 מנות. קינוח זה מכיל 144 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. תמורת 70 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. מתכון זה מ-Taste of Home דורש אבקת אפייה, חמאה, תפוחים חמצמצים וקינמון טחון. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). קריספי תפוחים - דל קלוריות , קריספי תפוחים-רימון וקריספי תפוחים-אגוזי מלך דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
חותכים פנימה את החמאה עד שהתערובת דומה לפירורים דקים.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
3
לערבב ביצה וחלב; להוסיף בהדרגה לתערובת הקמח, תוך כדי ערבוב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק שנוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מהדקים את הבצק לתחתית ולמעלה בדפנות של תבנית טארט מחורצת בקוטר 30 ס"מ עם תחתית נשלפת. מסדרים את פרוסות התפוח בתבנית עגולה מעל הבצק, החל מהקצה החיצוני וחופפים את הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
לציפוי, ערבבו את הסוכר, הקמח והתבלינים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
7
מפזרים מעל תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 50-60 דקות או עד שהתפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
9
מגישים חם או קר.