טארט תפוחים פריך
טארט תפוחים קריספי הוא מתכון צמחוני לקטו-אובו עם 8 מנות. קינוח זה מכיל 144 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. תמורת 70 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. מתכון זה מ-Taste of Home דורש אבקת אפייה, חמאה, תפוחים חמצמצים וקינמון טחון. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). קריספי תפוחים - דל קלוריות , קריספי תפוחים-רימון וקריספי תפוחים-אגוזי מלך דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסוכר.
חותכים פנימה את החמאה עד שהתערובת דומה לפירורים דקים.
לערבב ביצה וחלב; להוסיף בהדרגה לתערובת הקמח, תוך כדי ערבוב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק שנוצר כדור.
מהדקים את הבצק לתחתית ולמעלה בדפנות של תבנית טארט מחורצת בקוטר 30 ס"מ עם תחתית נשלפת. מסדרים את פרוסות התפוח בתבנית עגולה מעל הבצק, החל מהקצה החיצוני וחופפים את הפרוסות.
לציפוי, ערבבו את הסוכר, הקמח והתבלינים בקערה קטנה.
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת פירורים.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 50-60 דקות או עד שהתפוחים רכים.