טארט תרד וגרוייר בקרום של שלושה פלפל.
טארט תרד וגרוייר בקרום שלושה פלפל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 244 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, גבינת gruyère, תפוחי אדמה זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טארט עגבניות עם גרייר מעושן ופלפל שחור סדוק, גאלט פטריות עם קרום Gruyere, ו אגס של פאי תפוחים עם קרום Gruyere (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח, 1/2 כפית מלח, ופלפלים במעבד מזון; דופק 2 פעמים.
מוסיפים חמאה צוננת; דופק 4 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים משטח עם מי קרח, 1 כף בכל פעם; לזרוק עד לח ומתפורר (לא יוצרים כדור).
מניחים תערובת על משטח מקומח קלות, ולשים קלות 2 עד 3 פעמים. הקש תערובת לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק; כיסוי. תרגע 30 דקות.
חפיפה קלה 2 יריעות של פלסטיק לעטוף על משטח לח מעט. פתח את העטיפה והנח בצק מקורר על ניילון נצמד. מכסים את הבצק עם 2 יריעות נוספות של ניילון חופף.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 10 אינץ'.
מניחים את הבצק במקפיא 5 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר יריעות עליונות של פלסטיק לעטוף; בצק בכושר, פלסטיק לעטוף בצד למעלה, למחבת טארט נשלפת 9 אינץ ' עגול מצופה בתרסיס בישול.
הסר את לעטוף פלסטיק הנותרים. לחץ על הבצק כנגד תחתית וצדדים של מחבת. שורה תחתונה של בצק עם פיסת נייר קלף; לארגן משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר.
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד קצה משחימים קלות. בזהירות להסיר משקולות עוגה ונייר; מגניב על מתלה חוט. הפחת את התנור ל-40
כדי להכין מילוי, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים 20 דקות או עד מכרז. מגניב; לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל קצוץ; מטגנים 5 דקות או עד מכרז. מערבבים ב 1/4 כוס מים.
מוסיפים תרד טרי; מכסים ומבשלים במשך 3 דקות או עד נבלות התרד, ערבוב מדי פעם.
כפית חצי תערובת תרד לתוך קרום מקורר. מסדרים חצי פרוסות תפוחי אדמה על תרד.
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כוס גבינה. חזור על הנוהל עם תרד שנותר, תפוחי אדמה, ומלח.
יוצקים תחליף ביצה על תערובת.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד תערובת נקבעת גבינה זהובה חום. מגניב 15 דקות על מתלה תיל.