טארטן טארט תפוחים ורימונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארטן תפוח ורימון. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 477 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו חמאה, טחנו את הכלספייס, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים, אגס ורימון קלה, טרטן Tartin בצבע כתום דם, ו עוגת שוקולד ללא אפיה עוגת רימון.
הוראות
תערובת הראשון 3 מרכיבים בעבד 5 שניות.
הוסף חמאה צוננת תערובת עד צורות ארוחה גס.
Addcrème fraîche. להתמזג, באמצעות / כיבוי פונה, עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק intoball; לשטח לתוך הדיסק. לעטוף; צמרמורת 1 שעה.
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קל עגול בקוטר 11 אינץ'. להחליק על גיליון rimlessbaking, לכסות, ולהירגע עד touse מוכן, עד 1 יום.
מרתיחים מיץ רימון בשאיפה סיר גדול גדול עד מופחת toscant 1 סירופ כוס, על 15 minutes.DO קדימה: סירופ רימונים יכול להיותמעשה 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מתלה מיקום במרכז התנור ולחמם מחדש עד 204°.
חדר מרווח-temperaturebutter באופן שווה על פני הצדדים התחתון ומעלה של מחבת תנור-הוכחה בינונית (10 inchesacross העליון; 8 אינץ ' על פני התחתון; 21/4inches עמוק).
מפזרים סוכר באופן שווה overbutter. מבשלים מעל חום בינוני ללאהתחלה עד בועות תערובת בכל רחבי, על 3 דקות.
הסר מהחום. Standapple רבעים על קצה 1 סביב קצה ofskillet, נשען 1 קצה לחתוך נגד פן sidea ו הולם בנוחות. עמוד כמרכז applesin רבים ככל שיתאים.
מפזרים תפוחים עםכסף ומלח.
לבשל תפוחים על חום בינוני-גבוה ללא ערבוב עד עבה, עמוק-ambersyrup בועות למעלה, הוספת כל שאריות כמו היתרי חלל (תפוחים יהיה shrinkas הם מבשלים), על 20 דקות.
יוצקים סירופ רימונים 1 / 4cup מעל (תערובת יהיהנוזל). מבשלים עד מיצים להתעבות שוב, 4 עד 5 דקות (סירופ יהיה ענבר עמוק).
באמצעות מרית, הקש תפוחים gentlytoward מרכז, ואז למטה כדי קומפקטי. Slidecrust על תפוחים. לחץ קרום למטה aroundapples בקצה של מחבת.
חותכים 4 חריצים ב topfor קיטור לברוח.
אופים טארט עד הקרום הוא חוםjuices בקצה הם סמיך ואדום ארגמן כהה, 25 עד 30 דקות.
הסר מחבת ארוגים; בואו לעמוד 1 דקה.
מניחים צלחת גדולה על מחבת. שימוש בכפפות ארוג ומחזיק צלחת ומחבהיתקל יחד, להפוך טארט על צלחת.בזהירות להרים מחבת. להחזיר כל טארט applesto שעשוי להיות תקוע במחבת.
טטין חם או בטמפרטורת החדר עםגלידת וניל וטפטוף של שיירהסירופ גרגר.