קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארטן טארט תפוחים ורימונים

טארטן טארט תפוחים ורימונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארטן תפוח ורימון. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 477 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו חמאה, טחנו את הכלספייס, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים, אגס ורימון קלה, טרטן Tartin בצבע כתום דם, ו עוגת שוקולד ללא אפיה עוגת רימון.

הוראות

1
תערובת הראשון 3 מרכיבים בעבד 5 שניות.
2
הוסף חמאה צוננת תערובת עד צורות ארוחה גס.
3
Addcrème fraîche. להתמזג, באמצעות / כיבוי פונה, עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק intoball; לשטח לתוך הדיסק. לעטוף; צמרמורת 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
4
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קל עגול בקוטר 11 אינץ'. להחליק על גיליון rimlessbaking, לכסות, ולהירגע עד touse מוכן, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
מרתיחים מיץ רימון בשאיפה סיר גדול גדול עד מופחת toscant 1 סירופ כוס, על 15 minutes.DO קדימה: סירופ רימונים יכול להיותמעשה 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
סירופ רימוניםסירופ רימונים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מתלה מיקום במרכז התנור ולחמם מחדש עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
חדר מרווח-temperaturebutter באופן שווה על פני הצדדים התחתון ומעלה של מחבת תנור-הוכחה בינונית (10 inchesacross העליון; 8 אינץ ' על פני התחתון; 21/4inches עמוק).
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מפזרים סוכר באופן שווה overbutter. מבשלים מעל חום בינוני ללאהתחלה עד בועות תערובת בכל רחבי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
הסר מהחום. Standapple רבעים על קצה 1 סביב קצה ofskillet, נשען 1 קצה לחתוך נגד פן sidea ו הולם בנוחות. עמוד כמרכז applesin רבים ככל שיתאים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים תפוחים עםכסף ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
לבשל תפוחים על חום בינוני-גבוה ללא ערבוב עד עבה, עמוק-ambersyrup בועות למעלה, הוספת כל שאריות כמו היתרי חלל (תפוחים יהיה shrinkas הם מבשלים), על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
8
יוצקים סירופ רימונים 1 / 4cup מעל (תערובת יהיהנוזל). מבשלים עד מיצים להתעבות שוב, 4 עד 5 דקות (סירופ יהיה ענבר עמוק).
מרכיבים שתצטרך
סירופ רימוניםסירופ רימונים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
9
הסר מהחום.
10
באמצעות מרית, הקש תפוחים gentlytoward מרכז, ואז למטה כדי קומפקטי. Slidecrust על תפוחים. לחץ קרום למטה aroundapples בקצה של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
חותכים 4 חריצים ב topfor קיטור לברוח.
12
אופים טארט עד הקרום הוא חוםjuices בקצה הם סמיך ואדום ארגמן כהה, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הסר מחבת ארוגים; בואו לעמוד 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מניחים צלחת גדולה על מחבת. שימוש בכפפות ארוג ומחזיק צלחת ומחבהיתקל יחד, להפוך טארט על צלחת.בזהירות להרים מחבת. להחזיר כל טארט applesto שעשוי להיות תקוע במחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
Letcool לפחות 15 דקות.
16
מגישים טארט
17
טטין חם או בטמפרטורת החדר עםגלידת וניל וטפטוף של שיירהסירופ גרגר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ