כבד עגל עם חומץ בלסמי
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שמן זית, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כבד עגל עם תפוז, כבד עגל ובצל, ו כבד עגל לימון פריך (מתכונים דומים).
הוראות
חתוך את הכבד של הציפוי החיצוני שלה, כלי דם, וכל פגמים. יבש Pat, לחתוך רצועות julienne (2 x x), ולהניח בצד.
חותכים את הבצל דק, עובד עם התבואה. במחבת לא מגיבה, להמס את הסוכר עד שהוא caramelizes, להוסיף את הבצל ועלי דפנה, ומערבבים היטב.
מוסיפים 3 כפות של שמן זית, מלח ופלפל, ו לטחון על חום גבוה בינוני עד הבצל הם חום זהוב אבל לא צולע. מערבבים בקמח, מערבבים היטב, מוסיפים את החומץ והיין, ומבשלים כ 2 דקות, עד שהרוטב מתעבה.
בינתיים, במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את רצועות הכבד בשכבה אחת (להשתמש בשני מחבתות במידת הצורך), לחמם את שמן הירקות, להוסיף את הכבד, ו מוקפץ, ערבוב מדי פעם, על 2 דקות.
עם כפית מחוררת, לנקז את הכבד ולהעביר אותו לרוטב, זורק בעדינות עד מצופה היטב, על 1 דקה. הרוטב צריך להיות די דבק, לא נוזל.
מגישים מיד עם פולנטה מבושלת או מטוגנת.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;