קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

כבד עגל עם חומץ בלסמי

כבד עגל עם חומץ בלסמי
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שמן זית, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כבד עגל עם תפוז, כבד עגל ובצל, ו כבד עגל לימון פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
חתוך את הכבד של הציפוי החיצוני שלה, כלי דם, וכל פגמים. יבש Pat, לחתוך רצועות julienne (2 x x), ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
2
חותכים את הבצל דק, עובד עם התבואה. במחבת לא מגיבה, להמס את הסוכר עד שהוא caramelizes, להוסיף את הבצל ועלי דפנה, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
בצלבצל
דגניםדגנים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים 3 כפות של שמן זית, מלח ופלפל, ו לטחון על חום גבוה בינוני עד הבצל הם חום זהוב אבל לא צולע. מערבבים בקמח, מערבבים היטב, מוסיפים את החומץ והיין, ומבשלים כ 2 דקות, עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
בצלבצל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ייןיין
4
בינתיים, במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את רצועות הכבד בשכבה אחת (להשתמש בשני מחבתות במידת הצורך), לחמם את שמן הירקות, להוסיף את הכבד, ו מוקפץ, ערבוב מדי פעם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
עם כפית מחוררת, לנקז את הכבד ולהעביר אותו לרוטב, זורק בעדינות עד מצופה היטב, על 1 דקה. הרוטב צריך להיות די דבק, לא נוזל.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
6
מגישים מיד עם פולנטה מבושלת או מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
7
מאמר var
8
Type_27_data = {};
9
מאמר
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;