Sautè של כבד, בייקון, וצלצלי שאלוט
מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, ורמוט, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו טוסטים מוס כבד טורקיה עם שאלוט כבוש, כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי], ו תרד מוקפץ עם בייקון, שומן בייקון, שאלוט ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הכבד ואת הבייקון לרצועות על 2in (6 ס "מ) ארוך ו (1.5 ס" מ) רחב.
מחממים 1 כף כל שמן וחמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות, או עד הזהב.
מוסיפים את השמן הנותר וחמאה למחבת ומגבירים את החום לגבוה.
מוסיפים את הכבד ואת הבייקון ומבשלים 3-4 דקות, עד הכבד הוא צרוב מעט ורוד בפנים.
יוצקים את ורמוט, ומרתיחים, מגרד את כל חתיכות השחמה במחבת עם כף עץ, במשך 12 דקות.
להפחית את החום בינוני נמוך ומערבבים את החרדל ואת רוטב ווסטרשייר (אם משתמשים). מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.
השתמש באותה כמות של הכבד של כבש.
מוסיף קורטוב של רוטב טבסקו למגע נוסף של תבלין.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;