טבעות תפוח מטוגנות
טבעות תפוח מטוגנות נמשכות בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-2 מנות. בתוספת זו יש 121 קלוריות, 0 גרם חלבון ו-6 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם תפוח חריף, מיץ לימון, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 9%, המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טבעות תפוחים מטוגנות, שקדי חזיר פריכים עם טבעות תפוחים מטוגנות וטבעות בצל מטוגנות.
הוראות
במחבת ממיסים חמאה על אש בינונית. מערבבים פנימה סוכר ומיץ לימון.
חותכים את התפוח לארבע טבעות; להוסיף למחבת. הפחיתו את החום. מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שטבעות תפוחים רכות, הופכים לעתים קרובות.