טבעת פחזנית קרם דובדבנים
טבעת קרם דובדבן נמשכת בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 287 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . תמורת 66 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 16. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, סוכר קונדיטורים נוספים, ביצים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב בתור מזנון. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. מתכונים דומים: קיש בצק עלים , ריבועי בצק עלים שוקולד ונפוליאון - עוגת בצק עלים שמנת .
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה את המים, החלב, החמאה והמלח.
מוסיפים קמח בבת אחת ומערבבים עד שנוצר כדור חלק.
מסירים מהאש; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
זרוק ב-1/4 כוסות לתוך 10 אינץ'. טבעת על 12 אינץ' משומן. מחבת פיצה (תלוליות צריכות להיות נוגעות מעט).
אופים ב-400 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להזהבה.
מוציאים לרשת. חותכים מיד חריץ בצד של כל פחזנית כדי לאפשר לאדים לצאת. חותכים בזהירות טבעת לשניים אופקית ומניחים את החלק העליון בצד; מוציאים בצק רך מבפנים בעזרת מזלג. לְהִתְקַרֵר.
בקערה קטנה, מקציפים את החלב, השמנת החמוצה, תערובת הפודינג ו-1/4 כפית תמצית למשך 2 דקות.
מניחים לעמוד 2 דקות או עד להתייצבות רכה.
ממש לפני ההגשה, מניחים תחתית של טבעת פחזנית שמנת על צלחת הגשה. ממלאים בתערובת פודינג. בקערה קטנה מקציפים את השמנת, סוכר הקונדיטורים ושאר התמצית עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מורחים על פודינג. מעל עם מילוי פאי. החלף את החלק העליון של טבעת פחזנית קרם.
מפזרים סוכר של קונדיטורים.