בקלה עם פרמה חזיר ואספרגוס
בקלה עם Parma Ham & אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 546 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, שמן זית, קוביית מרק דגים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Parma אספרגוס, אספרגוס, ברי ופרמה האם קרוסטיני, ו פרשוטו די פרמה ארנקים (Fagottini di Prosciutto di Parma) (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את המים למחבת רוטב, מוסיפים את קוביית מרק הדגים, סוכר ומיץ של 1/2 או 1 סיד. חתוך את קצות האספרגוס. אני בדרך כלל תופס גבעול אחד משני קצותיו ומכופף אותו. בכל מקום שהוא נשבר הוא סימן די טוב של שבו אתה צריך לחתוך את כולם. מקלפים רק את הקצוות שנראים עבים יותר מהחניתות.מתבלים את הבקלה במלח, פלפל וקצת פטרוזיליה מיובשת ועוטפים כל חתיכה בחזיר פארמה. מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה עבור האספרגוס.
מניחים את בוליון דגים חדורי סיד על הכיריים ומביאים אותו לרתיחה.
מוסיפים מים כפות קמח תירס ומערבבים עד מומס שלה. ברגע שמי הלימון יבשלו, תערבבי את עמילן התירס.
תן לרוטב להתבשל על אש נמוכה בזמן שאתה ממשיך.
מחממים חמאה או חמאה בשילוב עם שמן זית ונותנים לקוד 3 עד 4 דקות בכל צד עד שהם מבושלים במלואם. זה תלוי בעובי הדגים שלך. בזהירות טיפה את האספרגוס לתוך המים הרותחים, לבשל אותם במשך 5 עד 7 דקות (ללא מכסה!) תלוי כמה רך או פריך אתה אוהב אותם, ולנקז אותם well.As ברגע שהבקלה מוכנה אתה מתבלה את רוטב הלימון עם מלח ופלפל לפי הטעם ואתה מסיים אותו עם ידית חמאה וקצת שמיר טחון דק. אני מגיש את זה עם תפוחי אדמה מבושלים (Parisienne) כי זרקתי עם קצת חמאה שמיר טחון דק ופטרוזיליה.עכשיו קחו את הצלחות ותתחילו עם האספרגוס.
מניחים חתיכת דג על גבי האספרגוס ומניחים קומץ קטן של תפוחי אדמה בערווה בצד הצלחת.
מגישים את השאר בקערה נפרדת.
יוצקים טיפה של רוטב ליים על גבי הדג, קצת מעל תפוחי האדמה ומגישים את השאר בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.