טבעת תה שוודית
טבעת תה שוודית עשויה להיות בדיוק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-2 גרם שומן. תמורת 22 סנט למנה, מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר, תמצית שקדים, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-45 דקות. 14 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הסקנדינבית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 18%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טבעת תה שוודית, טבעת תה שוודית וטבעת תה שוודית פירותית.
הוראות
במכונת לחם, הכניסו חלב, ביצה, חמאה, סוכר, מלח, קמח לחם ושמרים לפי הסדר שהוצע על ידי היצרן. בחר את מחזור הבצק. הַתחָלָה. חמאה 2 דפי עוגיות; לְהַפְרִישׁ.
מרדדים כל חלק למלבנים בגודל 12X16 אינץ' בערך.
מורחים כל מלבן בצק ב-1 כף חמאה רכה. בקערה קטנה מערבבים 2 כפיות קינמון טחון, 3/4 כוס סוכר חום בהיר ו-1/2 כוס צימוקים.
מפזרים את התערובת על מלבנים.
מגלגלים אותם בצורת ג'לי-רול, לאורך הצד הארוך. צובטים קצוות כדי לאטום. למתוח ולפתול לטבעות.
מניחים אותם על ניירות עוגיות מוכנים עם קצוות אטומים כלפי מטה. צבוט קצוות יחד ליצירת טבעת. בעזרת מספריים נקיות, גזרו 2/3 דרך הכיכר במרווחים של כ-1 אינץ'.
מורחים מעט כל חתך. מכסים במגבת נקייה ומניחים לכיכרות לתפוח עד להכפלה. בשלב זה, ניתן לכסות היטב בניילון נצמד ולקרר עד מאוחר יותר.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
אופים במשך 20 דקות. הכיכר תהיה חום בהיר מלמעלה והמלית תנקוף ומבעבעת. חזור על הטבעת השנייה.
בקערת ערבוב קטנה, מערבבים סוכר קונדיטוריה, תמצית שקדים וחלב.