טג'ין כבש עם שזיפים וקינמון
טג'ין כבש עם שזיפים וקינמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. אם יש לך שומשום, בצל, חוטי זעפרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: טלה ודוחן טגין עם קינמון ושזיפים מיובשים {ללא גלוטן}, טג'ין טלה עם שזיפים מיובשים, ו טגינת טלה עם שזיפים מיובשים, משמשים וירקות.
הוראות
לזרוק יחד כבש, בצל, 3 כפות שמן, תבלינים( למעט זעפרן), 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בסיר כבד 5-6 ליטר.
זעפרן קל טוסט במחבת קטנה יבשה (לא nonstick) על חום בינוני עד רק ריחני, 15 עד 30 שניות. להתפורר לתוך יין ולתת לעמוד 1 דקה.
מוסיפים יין לסיר, ואז מוסיפים מספיק מים רק כדי לכסות כבש. מבשלים בעדינות, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, 1 1/2 שעות.
מערבבים שזיפים מיובשים ודבש ומבשלים עד הבשר רך ורוטב התעבה, 15 עד 20 דקות. מתבלים במלח.
טוסט שומשום במחבת קטנה ויבשה על חום בינוני, ערבוב, עד הזהב חיוור, ולאחר מכן להעביר קערה קטנה.
חום שנותר 1/4 כוס שמן באותו מחבת על חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז מטגנים שקדים עד הזהב.
מגישים טג ' ין זרועים זרעי שומשום ושקדים.
טגין יכול להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב). מחממים בעדינות, דליל עם מים במידת הצורך.