טג'ין כרובית
טג'ין כרובית דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין דורש גבינת gruyère, פפריקה, ביצים, שיני שום. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שורש ירקות וכרובית טגין עם יוגורט פטרוזיליה, טג'ין זייטון בשביל הטאג' ין!, ו טג'ין של חמישה ימים.
הוראות
משמנים קלות זכוכית 9 על 13 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 8 דקות.
מוסיפים את השום, פלפל, פפריקה, טביל, רסק עגבניות וקמצוץ כל מלח ופלפל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפלפל מתרכך, על 7 דקות.
מוסיפים את העגבניות המיובשות והמים ומבשלים במשך 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לתבנית האפייה המוכנה.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הכרובית עד רק רך, על 5 דקות.
מורחים את הכרובית בתבנית האפייה.
בקערה קטנה, לזרוק את פירורי הלחם עם Gruyre ומתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים את הביצים המוכות ושופכים את התערובת על הכרובית. מכסים בנייר כסף ואופים בשליש העליון של התנור במשך 15 דקות, או עד מבעבע בקצוות. לחשוף ולאפות במשך כ 15 דקות יותר, עד השחמה ו פריך על גבי.
תנו לטאג ' ין לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.