סלט Tricolore של אנדיב , סלק, ארוגולה, Pantzaria Salata
סלט Tricolore של Endive, סלק, ארוגולה, Pantzaria Salata דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 269 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, פיסטוקים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מרהיב. נסו סלט Tricolore של Endive, סלק, ארוגולה, Pantzaria Salata, סלט ארוגולה עם ריקוטה סלטה, ו סלט סלק עם ריקוטה סלטן וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
מקום שטף, אבל לא גזוז או סלק קלוף על גבי מלח כוס 1 על תבנית אפייה, וצולים בתנור 350 מעלות F במשך 1 1/2 שעות, או עד מזלג מכרז.
בואו מגניב. לובש כפפות או מחזיק עם חתיכת ניילון לעטוף, לחתוך את הגבעולים, לקלף.
חותכים כל סלק לשניים, לחתוך פרוסות 1/2 אינץ', ולאחר מכן קוביות בינוניות על ידי חיתוך בכיוון ההפוך.
טוסט אגוזים בתנור 400 מעלות F במשך 15 דקות, זורק פעם אחת.
שלב את כל המרכיבים ויניגרט, ערבוב טוב, הוספת אגוזים כאשר מגניב.
חתוך את סוף הכוורת, חתוך לשניים, הפרד את העלים לכל מחצית, אבל רפורמה כל אחד כמו 1/2 ראש כוורת. עבור כל סלט, במקום 1/2 סלק כוס, 1 ארוגולה כוס, 1/2 endive על צלחת. עבור כל סלט להתחיל עם 1/3 כוס ויניגרט, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה בינונית. לזרוק כל אחד משלושת המרכיבים, בנפרד בויניגרט, וודא לזרוק את הסלק האחרון. למעלה עם 1/8 כוס פרמזן מגולח.
חזור על שלושה סלטים הנותרים.
מגישים באופן מיידי. מילואים הלבשה שמאלית.