קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

טגליאטלה עם כבדי עוף וכמהין: טאג'רין אלבסה

טגליאטלה עם כבדי עוף וכמהין: טאג'רין אלבסה
טגליאטלה עם כבדי עוף וכמהין: טאג'רין אלבס נמשכת כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 754 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -33 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש בצל, יין אדום, מלח ופטרוזיליה שטוחה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 82% , וזה מרהיב. מתכונים דומים: טגליאטלה עם נקניק חריף, קורג'ט ופטיט פוי , טגליאטלה בזיליקום עם סלט פלפל אדום קלוי וטגליאטלה תוצרת בית עם ראגו חזיר בר .

הוראות

1
מחלקים את בצק הפסטה המוכן ל-3 כדורים בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
2
מרדדים כל כדור לצורה הדקה ביותר במכונת רידוד פסטה. לאחר מכן, באמצעות המכונה או סכין חדה, חתכו כל דף פסטה לסרטים בעובי של 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מניחים את הסרטים על מגש סדינים מאובק בקמח, ומכסים את המגש במגבת כלים נקייה ולחה עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
מביאים 6 ליטר מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
בסיר בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית על להבה בינונית-גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים את הבצל ומזיעים על אש בינונית עד שהוא רך ושקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
בינתיים מוסיפים את כבדי העוף למחבת וממשיכים לבשל עד שהכבדים משחימים מעט מכל הצדדים, כ-5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוסיפים את היין וממשיכים לבשל על אש בינונית-גבוהה עד שהיין מתאדה. המשך לבשל על אש בינונית עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד שהם רכים אך אל דנטה, כ-5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
מסננים את הפסטה, שומרים 1/2 כוס ממי הבישול ומוסיפים את הפסטה למחבת עם כבדי העוף.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים על אש גבוהה לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
12
מגישים את הפסטה ב-4 קערות פסטה מחוממות, על כל אחת מהן שבבי כמהין נדיבים, ופרמג'אנו מגורר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מנפים יחד ואז עורכים 2 1/4 כוסות מהקמח וקורט מלח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את החלמונים. בעזרת מזלג טורפים יחד את החלמונים ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
כשאתם מרחיבים את הבאר, המשיכו לדחוף את הקמח מעלה מבסיס התלולית כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח נטמע.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
15
מתחילים ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ללוש כ-5 עד 6 דקות, להוסיף את כל הקמח שנותר במידת הצורך ליצירת מסה מגובשת. ברגע שיש לך מסה מגובשת, מסירים את הבצק מהלוח ומגרדים וזורקים את כל השאריות. מקמחים קלות את הקרש וממשיכים ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי ומעט דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים למנוחה של 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
16
מגלגלים או מעצבים לפי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי