טגליאטלה עם כבדי עוף וכמהין: טאג'רין אלבסה
טגליאטלה עם כבדי עוף וכמהין: טאג'רין אלבס נמשכת כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 754 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -33 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש בצל, יין אדום, מלח ופטרוזיליה שטוחה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 82% , וזה מרהיב. מתכונים דומים: טגליאטלה עם נקניק חריף, קורג'ט ופטיט פוי , טגליאטלה בזיליקום עם סלט פלפל אדום קלוי וטגליאטלה תוצרת בית עם ראגו חזיר בר .
הוראות
מחלקים את בצק הפסטה המוכן ל-3 כדורים בגודל שווה.
מרדדים כל כדור לצורה הדקה ביותר במכונת רידוד פסטה. לאחר מכן, באמצעות המכונה או סכין חדה, חתכו כל דף פסטה לסרטים בעובי של 1/3 אינץ'.
מניחים את הסרטים על מגש סדינים מאובק בקמח, ומכסים את המגש במגבת כלים נקייה ולחה עד לבישול.
מביאים 6 ליטר מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
בסיר בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית על להבה בינונית-גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן.
מוסיפים את הבצל ומזיעים על אש בינונית עד שהוא רך ושקוף, כ-5 דקות.
בינתיים מוסיפים את כבדי העוף למחבת וממשיכים לבשל עד שהכבדים משחימים מעט מכל הצדדים, כ-5 דקות נוספות.
מוסיפים את היין וממשיכים לבשל על אש בינונית-גבוהה עד שהיין מתאדה. המשך לבשל על אש בינונית עוד 10 דקות.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד שהם רכים אך אל דנטה, כ-5 עד 6 דקות.
מסננים את הפסטה, שומרים 1/2 כוס ממי הבישול ומוסיפים את הפסטה למחבת עם כבדי העוף.
מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים על אש גבוהה לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים את הפסטה ב-4 קערות פסטה מחוממות, על כל אחת מהן שבבי כמהין נדיבים, ופרמג'אנו מגורר לפי הטעם.
מנפים יחד ואז עורכים 2 1/4 כוסות מהקמח וקורט מלח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את החלמונים. בעזרת מזלג טורפים יחד את החלמונים ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
כשאתם מרחיבים את הבאר, המשיכו לדחוף את הקמח מעלה מבסיס התלולית כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח נטמע.
מתחילים ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ללוש כ-5 עד 6 דקות, להוסיף את כל הקמח שנותר במידת הצורך ליצירת מסה מגובשת. ברגע שיש לך מסה מגובשת, מסירים את הבצק מהלוח ומגרדים וזורקים את כל השאריות. מקמחים קלות את הקרש וממשיכים ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי ומעט דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים למנוחה של 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מגלגלים או מעצבים לפי הרצוי.