קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריכי פולנטה חמים עם Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle

כריכי פולנטה חמים עם Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle
כריכי פולנטה חמים עם Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle דורש כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . אם יש לך צלפים, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה לא כל כך סופר. נסו Insalata di Puntarelle, סלט Puntarelle alla Romana, ו נקי לאכול צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת גיליון עוגיות גדול עם שמן זית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
בסיר בינוני, מחממים את המים לרתיחה ומוסיפים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
שוטפים במרץ, יוצקים את הפולנטה, לאט, בזרם דק, ומבשלים עד עבה למדי, על 1 דקה, מעבר כף עץ כדי לערבב כמו פולנטה מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים את הפולנטה על גבי גיליון עוגיות ולפרוש שטוח עד שהוא מכסה את הסדין, על 1/8 אינץ 'עד 1/4 אינץ' עבה. אפשר להתקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
יש לשטוף את האנשובי ולהסיר את הראשים, הסנפירים והעצמות. בסיר קטן, מחממים 1/4 כוס שמן זית על אש בינונית עם השום ומבשלים עד רק חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את האנשובי ואת צלפים ומערבבים עד שבור לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
7
הסר מהחום והנח בצד.
8
יוצקים 3 אינץ 'של שמן למחבת גבוהה 6 אינץ' וחום ל 360 מעלות F. בעוד השמן מתחמם, לחתוך את הפולנטה לתוך סיבובים 2 אינץ', באמצעות כוס גראפה או חותך עוגיות, מניב על 40 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
גרפהגרפה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים 1/4-תערובת אנשובי כפית על דיסק פולנטה 1 ולעשות כריך על ידי כיסוי אותו עם דיסק פולנטה שני. לדלות כל כריך בקמח, ואז ביצה ומטגנים עד חום זהוב, על 3 דקות. תמשיכו עד שכל הכריכים יסתיימו.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
פולנטהפולנטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
בקערה בינונית, לשלב את puntarelle, שנותר 1/4 כוס שמן זית, מיץ לימון ושאר תערובת אנשובי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אנשוביאנשובי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מגישים עם הכריכים הקטנים.