כריכי פולנטה חמים עם Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle
כריכי פולנטה חמים עם Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle דורש כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . אם יש לך צלפים, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה לא כל כך סופר. נסו Insalata di Puntarelle, סלט Puntarelle alla Romana, ו נקי לאכול צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברשת גיליון עוגיות גדול עם שמן זית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
בסיר בינוני, מחממים את המים לרתיחה ומוסיפים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
שוטפים במרץ, יוצקים את הפולנטה, לאט, בזרם דק, ומבשלים עד עבה למדי, על 1 דקה, מעבר כף עץ כדי לערבב כמו פולנטה מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים את הפולנטה על גבי גיליון עוגיות ולפרוש שטוח עד שהוא מכסה את הסדין, על 1/8 אינץ 'עד 1/4 אינץ' עבה. אפשר להתקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
יש לשטוף את האנשובי ולהסיר את הראשים, הסנפירים והעצמות. בסיר קטן, מחממים 1/4 כוס שמן זית על אש בינונית עם השום ומבשלים עד רק חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את האנשובי ואת צלפים ומערבבים עד שבור לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
7
הסר מהחום והנח בצד.
8
יוצקים 3 אינץ 'של שמן למחבת גבוהה 6 אינץ' וחום ל 360 מעלות F. בעוד השמן מתחמם, לחתוך את הפולנטה לתוך סיבובים 2 אינץ', באמצעות כוס גראפה או חותך עוגיות, מניב על 40 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
גרפה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים 1/4-תערובת אנשובי כפית על דיסק פולנטה 1 ולעשות כריך על ידי כיסוי אותו עם דיסק פולנטה שני. לדלות כל כריך בקמח, ואז ביצה ומטגנים עד חום זהוב, על 3 דקות. תמשיכו עד שכל הכריכים יסתיימו.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
פולנטה
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
בקערה בינונית, לשלב את puntarelle, שנותר 1/4 כוס שמן זית, מיץ לימון ושאר תערובת אנשובי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אנשובי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)