טונאן בגריל וסלט שעועית לבנה יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 379 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מלח ופלפל, רדיקיו, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 51 דקות. וזה מצוין. מתכונים דומים: טונה בגריל עם שעועית לבנה וסלט בצל חרוך, סלט טונה & שעועית לבנה, ו שעועית לבנה וסלט טונה.
הוראות
1
מסננים את השעועית, ואז עם מים קרים בסיר גדול ומוסיפים את הבצל, גזר, שום עלה דפנה ומבשלים עד השעועית רכה, על 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים את השעועית ולבחור את הבצל, גזר, שום עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מניחים את השעועית בקערה וזורקים עם כמה כפות כל אחד שמן זית וחומץ בלסמי. מקפלים את הבצל האדום ואת הקורנית, ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
מחממים גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מברישים טונה ורדיקיו בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל את הטונה במשך 2 עד 3 דקות לכל צד, או עד חרוך מעט מבושל עד doneness בינוני נדיר. גריל רדיקיו, לחתוך בצד למטה, עד חרוך מעט ונבול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הסר את הטונה ואת radicchio מן הגריל. קוביית טונה לחתיכות בגודל ביס, וטפטוף עם חומץ בלסמי. חותכים רדיקיו לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. מקפלים טונה ורדיקיו לתוך השעועית הלבנה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.