טונה בגריל עם פסטו בזיליקום
טונה בגריל עם פסטו בזיליקום נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 796 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך פרמזן, עלי בזיליקום, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מתכונים דומים: טונה בגריל עם רטטוי בגריל קוסקוס ופסטו מפורק, גבינת פרמזן מצופה בגריל עם פסטו בזיליקום, ו סלט טונה נא בגריל עם זילי-טפנד ויניגרט.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל ל 400 מעלות F.
לשטוף ולטפוח לייבש את סטייקים טונה. מתבלים במלח ופלפל ומברישים את שני הצדדים בשמן זית.
מניחים טונה על גריל חם לצרוב כל צד במשך 2 דקות עבור נדיר. אם אתה מעדיף עשוי היטב, לבשל את הטונה 2-3 דקות נוספות לכל צד.
לתוך הקערה של מעבד מזון, מוסיפים את השום, עלי בזיליקום, צנוברים, מלח ופלפל. דופק עד קצוץ דק. עם הבלנדר עדיין פועל, לאט לשפוך 1/2 כוס שמן זית. בדוק עקביות עבה, אך חלקה, הוספת שמן יותר במידת הצורך.
מעבירים לקערה ומערבבים 1/2 כוס פרמזן.
חותכים את הטונה על פני התבואה ועל הטיה לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מניחים את הפרוסות על צלחת הגשה וטפטוף עם מיץ לימון. רוטב טונה עם פסטו.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מרלו Grgich Hills Estate. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 47 דולר לבקבוק.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.