טונה וקנליני שעועית ברוסקטה
מתכון Tunan ו Cannellini שעועית Bruschettan מוכן בערך 35 דקות. וזה בהחלט עצום חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאבן זה יש 149 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך טונה ארוזה בשמן, בצל בקוביות קטנות, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עגבניות "ברוסקטה" עם סלט טונאן וקנליני, שעועית קנליני וסלט טונה, ו Tunan ו Cannellini שעועית סלט.
הוראות
מניחים את החומץ בקערה בינונית, לא מגיבה.
לטאטא בשמן זית בזרם איטי עד בשילוב.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם הנותרים 1 כף שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מניחים את הלחם על הגריל (שומרים את תבנית האפייה) ומבשלים עד שסימני הגריל מופיעים והלחם קלוי ופריך, כ-2 עד 3 דקות לכל צד.החזר את הלחם בגריל אל תבנית האפייה השמורה, מתובל בצד, ולשפשף את הצדדים המנוסים עם השום clove.To מגישים, מחלקים את תערובת הטונה באופן שווה בין פרוסות הלחם בגריל לחתוך את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה.