קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות10
ציון בריאות54
מגזין

טונה וקנליני שעועית ברוסקטה

טונה וקנליני שעועית ברוסקטה
מתכון Tunan ו Cannellini שעועית Bruschettan מוכן בערך 35 דקות. וזה בהחלט עצום חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאבן זה יש 149 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך טונה ארוזה בשמן, בצל בקוביות קטנות, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עגבניות "ברוסקטה" עם סלט טונאן וקנליני, שעועית קנליני וסלט טונה, ו Tunan ו Cannellini שעועית סלט.

הוראות

1
מניחים את החומץ בקערה בינונית, לא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא בשמן זית בזרם איטי עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם הנותרים 1 כף שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מניחים את הלחם על הגריל (שומרים את תבנית האפייה) ומבשלים עד שסימני הגריל מופיעים והלחם קלוי ופריך, כ-2 עד 3 דקות לכל צד.החזר את הלחם בגריל אל תבנית האפייה השמורה, מתובל בצד, ולשפשף את הצדדים המנוסים עם השום clove.To מגישים, מחלקים את תערובת הטונה באופן שווה בין פרוסות הלחם בגריל לחתוך את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.