כריכי טונה עם אבוקדו עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך אבוקדו, חרדל דיז'ון, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טונה אבוקדו נמס, בייגל טונה אבוקדו נמס, ו טונה מומסת.
הוראות
1
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית, ערבוב היטב מעיל.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו השמורה טינגה ריו עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.