קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

טונה עם פנים פתוחות נמסה

טונה עם פנים פתוחות נמסה
אם יש לך בסביבה 15 דקות לבלות במטבח, נמס טונה עם פנים פתוחות עשוי להיות מרהיב פסקטריאן מתכון לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 187 קלוריות. מתכון זה מ טעם הבית דורש רוטב חזרת, שוט נס, עגבנייה וגבינה אמריקאית מעובדת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 41%, וזה טוב. מתכונים דומים: פתוח-פנים פטי נמס, צ'דר הודו עם פנים פתוחות נמס, ו כריך נמס טונה פנים פתוח.

הוראות

1
בקערה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מניחים לחמניות חתוכות בצד כלפי מעלה על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מורחים תערובת טונה באופן שווה על לחמניות; למעלה עם עגבנייה.
מרכיבים שתצטרך
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4
אופים בחום של 350 למשך 5 דקות. למעלה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים 3-5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מגישים חם.

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין פינו נואר, מרלו ורוז סלין. למרות שדגים משולבים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשרניים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז * * גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. אתה יכול לנסות מרתפי דרגונט. ריטה הילס פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד פריצת ניצנים מוקדמת ,ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי רגיל האט את הגפנים באופן משמעותי. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי ליין יש אופי פירות גדול, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.