קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

טונה צרובה בדם זיגוג שומר ותענוג עם גרגיר הנחלים

טונה צרובה בדם זיגוג שומר ותענוג עם גרגיר הנחלים
גשו לסופר וקנו חומץ שרי, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: טונה צרובה וגרס בצבעי מים עם בצל ירוק-ג'ינג'ר להתענג, שומר, תפוז דם וסלט גרגיר הנחלים, ו טונה צרובה עם ויניגרט תפוז דם.

הוראות

1
מניחים מחבת סאוט קטנה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את זרעי שומר וטוסט במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
מניחים שני מיצים וזרעי שומר בסיר בינוני ומבשלים מעל חום גבוה עד מופחת 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום ולהקציף חרדל ודבש.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחבת לטחון חום או מחבת גריל על חום גבוה. מתבלים את הפילה משני הצדדים במלח ופלפל ומברישים צד אחד של כל פיסת דגים עם זיגוג. מבשלים זיגוג בצד למטה עד חום זהוב, על 2 דקות. הפוך, מברשת עם יותר של זיגוג ולהמשיך לבשל במשך 1 עד 2 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מקציפים יחד את השרי, השמן והמלח והפלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את המקטעים הכתומים ושומר ומערבבים כדי לשלב. מתבלים במלח ופלפל, כדי לטעום ולקפל את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
8
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.
9
מחממים שמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את השום ומבשלים על אש בינונית גבוהה במשך 1 דקה. לזרוק את גרגיר הנחלים ולבשל רק עד שהוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
11
מוסיף את החומץ, לזרוק ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.