קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

טונה שומשום צרוב ברוטב תפוזים-ג'ינג'ר

טונה שומשום צרוב ברוטב תפוזים-ג'ינג'ר
טונה שומשום צרוב עם רוטב כתום-ג'ינג'ר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 346 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, זרעי שומשום, חומץ אורז מתובל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. מתכונים דומים: טונה שומשום צרוב עם רוטב גזר ג'ינג'ר, שומשום צרוב טונה עם רוטב ג'ינג'ר-גזר טבילה, ו שומשום צרוב טונה עם רוטב ג'ינג'ר-גזר טבילה.

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים, ערבוב היטב עם מקצף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
שמן קנולה חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מפזרים סטייקים באופן שווה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
שלב זרעי שומשום ושומשום שחור בצלחת רדודה. לדלות סטייקים בזרעי שומשום. מעיל קל שני הצדדים של דגים עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום שחורזרעי שומשום שחור
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים באופן שווה עם בצל; לשרת עם רוטב כתום זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.