טוסט צרפתי בן לילה הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לך סוכר חום, חלמונים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו טוסט צרפתי בן לילה, טוסט צרפתי בן לילה, ו טוסט צרפתי בן לילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
פרוסת מסתיים מלחם ולהשליך או לחסוך לשימוש אחר. פרוסת נותר כיכר לשמונה 1-ב. פרוסות ולסדר בתחתית של שני משומן 8-in. מחבתות אפייה מרובעות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
בקערה גדולה, להכות את הביצים, חלמונים, שמנת, סוכר חום, תבלינים עוגה וטעמים. בהדרגה להוסיף חלב, מכות עד מעורבב היטב; לשפוך על לחם. כיסוי וצינה לילה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זנים של פטריות
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
הסר מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
4
טפטוף עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
5
אופים, חשוף, ב 350° במשך 45-60 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך