קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

טוסט צרפתי בן לילה II

טוסט צרפתי בן לילה II
בין לילה פרנץ ' טוסט II יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1744 אוהדים. אם יש לך סוכר חום, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו טוסט צרפתי בן לילה, טוסט צרפתי בן לילה, ו טוסט צרפתי בן לילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את סירופ התירס, חמאה וסוכר חום בסיר קטן ומבשלים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
יוצקים את התערובת על החלק התחתון של תבשיל 9x13 אינץ משומן.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
3
מניחים את פרוסות הלחם על תערובת חמאת הסוכר בצלחת. בקערה, להכות יחד את הביצים, חלב, וניל, ומלח; לשפוך את התערובת על הלחם. כסה את הצלחת ותן לה לעמוד במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
למחרת בבוקר, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לחשוף את המחבת ואופים במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים בעוד חם או חם או לחם מטוגן יהיה להקשיח במחבת. ניתן לחמם אותו מחדש.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי