טוסט צרפתי ממולא תות-ריבס
טוסט צרפתי ממולא תות-ריבס הוא ארוחת בוקר אמריקאית. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם לחם חלה סמיך, חמאה, יוגורט וניל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מאוכלרשת יש 356 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טוסט צרפתי אפוי ריבס תות, טוסט צרפתי אפוי ריבס תות, ו טוסט צרפתי אפוי עם רוטב תות-ריבס.
הוראות
שלב את התותים, הריבס, 1/3 כוס סוכר, הווניל והציפורן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה; מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לפירוק וסמיכות, 20 עד 25 דקות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. (אפשר להכין את הקומפוט עד 2 ימים קדימה; מכסים ומכניסים למקרר.)
חותכים חריץ ברוחב 3 אינץ ' לצד אחד של כל פרוסת לחם, חותכים כשלושה רבעים מהדרך כדי ליצור כיס. ממלאים את הקומפוט, שומרים כ-1/4 כוס לציפוי.
הקציפו את הביצים, החלב ואת 2 כפות הסוכר הנותרות בתבנית אפייה גדולה.
מוסיפים את הלחם הממולא ומשרים, כ -5 דקות לכל צד.
ממיסים את החמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הלחם הממולא ומבשלים עד להזהבה ומבושלים, 5 עד 6 דקות לכל צד, מכוונים את האש במידת הצורך. למעלה עם הקומפוט והיוגורט השמורים.