טוסט שומר אנשובי עם פלפלים אדומים קלויים
טוסט שומר אנשובי עם פלפלים אדומים קלויים הוא pescatarian ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. אם יש לכם מיץ לימון, זרעי שומר, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, טוסטים פולנטה עם בצל בלסמי, פלפלים קלויים, פטה ותימין, ו בשר מטוגן עם אנשובי טוסטים (מתכונים דומים).
הוראות
פלפלים צלויים על מדפים של מבערי גז מעל חום גבוה, פונה עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 10 עד 12 דקות.
העברה לקערה גדולה לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ואז לתת קיטור, מכוסה, על 20 דקות.
כאשר פלפלים קרירים מספיק כדי להתמודד, לקלף, ואז חצי לאורכו, השלכת גבעולים וזרעים.
פלפלים לחתוך לאורכו לרצועות 3/4 אינץ ' רחב.
טוסט זרעי שומר במחבת כבדה קטנה ויבשה על חום נמוך בינוני, רועד מחבת לעתים קרובות, עד משחימים קלות, 3 עד 4 דקות, ואז להעביר לקערה וקריר. טוחנים היטב זרעי שומר במטחנה, ואז מערבבים לחמאה יחד עם אנשובי, מיץ לימון ופלפל עד לשלב היטב.
מטלית באגט פרוסות במחבת אפייה רדודה גדולה (18 על ידי 12 אינץ') 3 עד 4 אינץ ' מהחום עד הזהב, על 1 דקה. הפוך פרוסות מעל ולהפיץ בנדיבות עם חמאת אנשובי. טוסט צלוי עד חמאה זהובה מבעבע, על 1 דקה, ולאחר מכן להעביר מגש. למעלה עם רצועות פלפל.
* פלפלים יכולים להיות קלויים על ידי צליה במחבת אפייה רדודה 5 סנטימטרים מחום, מפנה מדי פעם, כ 15 דקות. * חמאה אנשובי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לרכך חמאה לפני השימוש, על 1 שעה.* טוסטים, ללא פלפלים, ניתן לעשות 2 שעות קדימה. לחמם, צדדים חמאה למעלה, תחת broiler שחומם מראש עד חם, כ -30 שניות, ולאחר מכן העליון עם פלפלים.