טוסט שרימפס פריזאי
מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 42 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חרדל אפור poupon חריף חום, חזרת, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: שוקו חם פריזאי, Negroni הפריזאי, ו שוקו חם פריזאי.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בצק נפרד למשולשים 8; חותכים כל משולש לרוחב לשניים כדי ליצור 2 חתיכות.
מניחים על תבנית אפייה גדולה ungreased; מניחים בצד.
מערבבים חרדל, מיונז, פימינטוס וחזרת בקערה בינונית עד מעורבב היטב. הכה ביצה לבן עם חוט להקציף עד פסגות רכות טופס; בעדינות לערבב לתוך תערובת חרדל.
מורחים על 1 כף. של תערובת החרדל על כל משולש בצק; העליון כל אחד עם שרימפס 1.
אופים 12 עד 15 דקות. או עד חום זהוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.