טוסטאדות ירקות צלויות עם קרם צ'יפוטלה
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומתאבן צמחוני? טוסטאדות ירקות קלויות עם קרם צ'יפוטלה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. אם יש לכם פלפל, שמן זית, דלעת סקווש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו טוסטאדות ירקות צלויות עם קרם אבוקדו צ'יפוטלה, Tostadas ירקות קלוי בסגנון איטלקי, ו צ'יפוטלה עוף צלוי ופיצה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מדף תנור במרכז התנור ומחממים עד 400 מעלות F. מרססים תבנית אפייה כבדה עם תרסיס שמן צמחי או קו עם נייר קלף.
עבור הירקות: לזרוק את הקישואים, פלפל, סקווש, שמן, כמון, אורגנו ומלח בקערה בינונית.
מורחים את התערובת בשכבה אחת על תבנית האפייה מוכנה. צלי עד שהירקות מוזהבים ומכרזים, 25 עד 30 דקות.
מברשת שני הצדדים של טורטיות עם שמן באמצעות מברשת מאפה.
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני. עבודה בקבוצות, לבשל את טורטיות עד פריך, 2 עד 3 דקות בכל צד.
מערבבים את הפלפל, שמנת חמוצה, מיץ לימון אגבה עד חלקה בקערה קטנה.
כף הירקות על גבי tostadas ומגישים עם מנה של קרם צ ' יפוטלה.