פרסקה סלסה אבוקדו: לזרוק את האבוקדו, עגבניות, בצל, פלפל חלפיניו, כוסברה, מיץ ליים, ומלח יחד בקערה בינונית. מכסים את הקערה ומקררים במשך 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים לשלב.שרימפס: בקערה בינונית, מערבבים יחד את שמן הירקות, מיץ ליים, אבקת צ ' ילי, כמון, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השום ומערבבים אותו בשמן עד שהוא ריחני רק מתחיל חום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
מחממים את העיתונות פניני לחום בינוני גבוה.מברשת קלה טורטייה עם שמן צמחי ולהעביר אותו לגריל.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
ערמוני מים, משולבים
2
מפזרים את הטורטייה עם קצת מלח ולסגור את המכסה. גריל טורטייה עד שהוא טחון, עם סימני גריל זהב, 1 עד 2 דקות. חזור עם שאר הטורטיות. שמור על הגריל מחומם.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
הסר את השרימפס מן המרינדה (השלכת המרינדה הנותרים) ולשים חצי מהם על הגריל. סגור את המכסה וגריל את השרימפס עד שהם מבושלים דרך ואטום, 1 עד 2 דקות. חזור עם השרימפס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
מורחים רבע מהשעועית השחורה הפירה על כל טורטייה בגריל (אם הם התקררו יותר מדי כדי להיות מורחים, לשים אותם בחזרה על הכיריים על אש נמוכה במשך כמה דקות ומערבבים במים 1 כפית בכל פעם). למעלה אותם עם פרסקו queso, שרימפס בגריל, ו פרסקה סלסה אבוקדו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס בגריל
Queso Fresco
(טרידר ג'ו'ס)
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1/2 קילו חזה הודו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.