קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות32
מגזין

טוסטדות בקר מגורדות (סלפיקון)

טוסטדות בקר מגורדות (סלפיקון)
צריך ללא גלוטן וחלב חינם הר ד ' אובר? טוסטדות בקר מגורדות (סלפיקון) יכולות להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 322 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 15 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 92%. הציון הזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלפיקסטן טוסטאדס, טוסטאדס דה ג'ייבן אנ סלפיקון מ' נאצ'וס האולטימטיבי, ו סלפיקון בקר טחון מהיר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מכניסים את החזה לסיר גדול וממלאים בכמות מספקת של מים כדי לכסות את הבשר בסנטימטר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את רבעי הבצל ו 1/4 כוס מלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים מכוסה חלקית עד שהחזה רך מאוד, 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
הוסף עוד מים במידת הצורך כדי לשמור על הבשר מכוסה. מכבים את האש ונותנים לחזה להתקרר בנוזל הבישול לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מסננים את החזה, זורקים את המים ומצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
6
בינתיים מכינים את הוויניגרט על ידי הקצפת שמן הזית והחומץ בקערה בינונית עד לאיחוד טוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
מוסיפים את מיץ הליים, הבצל האדום והאורגנו ומקציפים שוב. מתבלים את הוויניגרט במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8
קרסו את החזה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
9
מוסיפים את המלפפונים, העגבניות, הצלפים, הכוסברה והצנוניות וזורקים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
10
מוסיפים את הוויניגרט וזורקים לציפוי. מתבלים במלח ופלפל נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1
מחממים מחבת גריל על הכיריים על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מניחים טורטיה תירס על התבנית החמה עד שהטורטייה פריכה עם צ ' אר קל. מבשלים כ -5 דקות מכל צד. גורפים את סלט הבקר הגרוס על הטוסטדה הצלויה ומקשטים בכמה פרוסות אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
טורטיה תירסטורטיה תירס
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
TostadasTostadas
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא גרהם בק אושר צוף. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
גרהם בק בליס נקטר
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר