טוסטדות בקר מגורדות (סלפיקון)
צריך ללא גלוטן וחלב חינם הר ד ' אובר? טוסטדות בקר מגורדות (סלפיקון) יכולות להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 322 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 15 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 92%. הציון הזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלפיקסטן טוסטאדס, טוסטאדס דה ג'ייבן אנ סלפיקון מ' נאצ'וס האולטימטיבי, ו סלפיקון בקר טחון מהיר.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מכניסים את החזה לסיר גדול וממלאים בכמות מספקת של מים כדי לכסות את הבשר בסנטימטר.
מוסיפים את רבעי הבצל ו 1/4 כוס מלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים מכוסה חלקית עד שהחזה רך מאוד, 2 1/2 שעות.
הוסף עוד מים במידת הצורך כדי לשמור על הבשר מכוסה. מכבים את האש ונותנים לחזה להתקרר בנוזל הבישול לטמפרטורת החדר.
מסננים את החזה, זורקים את המים ומצננים לחלוטין.
בינתיים מכינים את הוויניגרט על ידי הקצפת שמן הזית והחומץ בקערה בינונית עד לאיחוד טוב.
מוסיפים את מיץ הליים, הבצל האדום והאורגנו ומקציפים שוב. מתבלים את הוויניגרט במלח ופלפל.
קרסו את החזה לקערה גדולה.
מוסיפים את המלפפונים, העגבניות, הצלפים, הכוסברה והצנוניות וזורקים לשילוב.
מוסיפים את הוויניגרט וזורקים לציפוי. מתבלים במלח ופלפל נוספים במידת הצורך.
מחממים מחבת גריל על הכיריים על אש בינונית-גבוהה.
מניחים טורטיה תירס על התבנית החמה עד שהטורטייה פריכה עם צ ' אר קל. מבשלים כ -5 דקות מכל צד. גורפים את סלט הבקר הגרוס על הטוסטדה הצלויה ומקשטים בכמה פרוסות אבוקדו.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא גרהם בק אושר צוף. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר