טוסטים עם ריקוטה ותפוחי בלסמי-קרמל חמים
טוסטים עם ריקוטן ותפוחי בלסמי-קרמל חמים יכולים להיות רק ללא גלוטן וצמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, מים, כאב דה מי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שוקולד חם-קרמל תפוחים, טוסטים ריקוטה עם עגבניות, ו טוסט ביצה בתוך החור עם ריקוטה.
הוראות
מברשת את הלחם עם 1 1/2 כפות של החמאה. לטגן את הלחם 4 אינץ ' מהחום במשך 1 דקה, פונה פעם אחת, עד השחמה.
במחבת גדולה, להמיס את הנותרים 2 1/2 כפות של חמאה.
מוסיפים את התפוחים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה כתמים, על 5 דקות.
מוסיפים את הסוכר ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד קרמל, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את חומץ בלסמי ומים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד התפוחים רכים והרוטב הוא מתקתק, על 4 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, כפית את התפוחים על טוסטים ו לגרוף את גבינת ריקוטה על גבי.
טפטוף עם סירופ בלסמי-קרמל ומפזרים את השקדים.
חותכים כל טוסט לשניים ומגישים מיד.