טופו מטוגן ברוטב קרמל (טאו הו Kho)
טופו מטוגן ברוטב קרמל (טאו הו Kho) נטול גלוטן, וטבעוני רוטב. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זנגביל, שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טופו קפוא מטוגן ברוטב סויה, חצילים מטוגנים עם טופו ברוטב שום, ו טופו מטוגן ברוטב סויה (Dubu Ganjang Jorim) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים טופו לתוך 2 על ידי 3 אינץ', 1/2 אינץ ' עבה פרוסות יבש טפיחה.
מניחים סוכר במחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה; לנער מחבת לעתים קרובות עד הסוכר נמס בצבע ענבר, 2 עד 3 דקות.
הוסף 1/2 כוס מים חמים (תערובת יהיה בועות במרץ) ומערבבים על חום בינוני עד סוכר מקורמל הוא מומס.
מערבבים ברוטב סויה, שאלוט, זנגביל ושום; מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד רותחים.
להניח חתיכות טופו בשכבה אחת ברוטב. מבשלים, חשוף, מעל חום בינוני נמוך במשך כ 5 דקות. עם מרית רחבה, להפוך חתיכות מעל; מבשלים עד חם מצופה ברוטב, 3 עד 4 דקות יותר.
להעביר טופו ורוטב לצלחת מנה ומפזרים בצל ופלפל ירוקים.