טופו תאילנדי עם קישואים, פלפל אדום, וסיד
טופו תאילנדי עם קישואים, פלפל אדום, וסיד עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 337 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלב קוקוס, בזיליקום ו/או קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו טופו תאילנדי עם קישואים, פלפל אדום, וסיד, טופו תאילנדי עם קישואים, פלפל אדום וסיד, ו טופו תאילנדי פיקנטי עם פלפלים אדומים ובוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 שמן כף במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף טופו; sauté עד הזהב, על 4 דקות.
להוסיף 1 כף הנותרים שמן, ואז קישואים ופלפל בל למחבת; sauté עד תחילת לרכך, כ 4 דקות. להחזיר טופו למחבת.
מוסיפים ג ' ינג ' ר; מערבבים 30 שניות.
מוסיפים חלב קוקוס, 3 כפות מיץ ליים, רוטב סויה, וממרח קארי; מערבבים כדי לפזר משחת קארי. מבשלים עד רוטב מתעבה, על 6 דקות. מתבלים במלח ועוד מיץ ליים, אם תרצה. מערבבים במחצית בזיליקום.
מפזרים בזיליקום שנותר; לשרת.