טורט אגוז חג
טורט אגוזי חג הוא קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 438 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . תמורת 83 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שימור משמש, אגוזי מלך טחונים, מלח וסוכר. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 16% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. מתכונים דומים: טורט תאנים חג , טורט אגוז ושוקולד אגוז טורט .
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את הביצים, הסוכר והוניל במהירות גבוהה במשך 5 דקות או עד לקבלת צבע סמיך וצבע לימון.
מערבבים את הקמח, האגוזים, אבקת האפייה והמלח; להקציף לתערובת הביצים. מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה.
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
בסיר קטן על אש בינונית, מבשלים ומערבבים שימורים וסוכר עד שהסוכר נמס. מניחים בצד 1/2 כוס.
מברישים את יתרת הזיגוג על חלקי העוגה.
בקערה גדולה טורפים חמאה וגבינת שמנת עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים סוכר ווניל של קונדיטורים; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים 1/2 כוס ציפוי על עוגה אחת; למעלה עם עוגה שנייה ו-3/4 כוס ציפוי.
מפזרים מלמעלה 1/2 כוס אגוזי מלך.
מברישים זיגוג שמור על דפנות העוגה; מהדקים את שאר אגוזי המלך לצדדים. מקטרים את יתרת הציפוי סביב הקצה העליון של העוגה. שומרים במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור טורטה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "