טורט אגוזי לוז שוקולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טורט אגוזי לוז שוקולד. מנה אחת מכילה 803 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת קפה, שמנת מתוקה כבדה, שוקולד חצי מתוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה די גרוע. נסו טורט אגוזי לוז שוקולד, טורט אגוזי לוז שוקולד, ו אגוזי לוז, שוקולד ותות שדה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה חמאת שמנת וסוכר חום עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים ביצה וניל.
שלב את הקמח, הקקאו, הסודה לשתיה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת לסירוגין עם שמנת חמוצה וקפה. מקציפים רק עד לאיחוד.
יוצקים לשני 6 אינץ ' משומנים ומקומחים. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לציפוי, בסיר קטן, ממיסים שוקולד עם שמנת וסוכר על אש נמוכה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מסירים מהאש; להקציף נוטלה.
מעבירים לקערה קטנה; מכסים ומכניסים למקרר עד שהציפוי מגיע לעקביות מתפשטת, תוך ערבוב מדי פעם.
מורחים ציפוי בין שכבות ומעל דפנות העוגה.
מקשטים בתלתלי שוקולד ואגוזי לוז אם רוצים.