קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד

טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד
טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לקישוט: ערמונים מקורמלים, ערמונים קלויים בבקבוק, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד, טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד, ו טורט שוקולד וערמונים.

הוראות

1
להביא שמנת וחמאה לרתיחה בסיר כבד 3-4 ליטר, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לטאטא בשוקולד עד חלקה ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
להעביר גנאש לקערה וצינה, מכוסה, ערבוב כל 30 דקות, עד מעובה אבל להפיץ, על 2 שעות. (אם גנאש הופך נוקשה מדי, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעט מתרכך.)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים תנור ל 350°f. מחבתות עוגת חמאה ותחתית שורה של כל עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. חמאה נייר מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
דופק ערמונים עם קמח, סודה לשתייה, ומלח במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
ערמוניםערמונים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
לנצח חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות במערבל עומד או על 6 דקות עם כף יד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הוסף ביצים 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת, ואז להכות וניל (תערובת ייראה קצת מופרד). הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח ושמנת חמוצה לסירוגין בקבוצות 3, מתחיל ומסתיים בקמח וערבוב עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות ואופים באמצע התנור עד הזהב חיוור קפיץ למגע, על 30 דקות. עוגות מגניב מחבתות על מדפים, ולאחר מכן להתהפך על מדפים ולהסיר קלף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
ממיסים חמאה ושוקולד בדוד כפול או קערת מתכת מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב עד חלקה, ומערבבים קוניאק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קוניאקקוניאק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
העברה לקערה וצינה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה לעקביות של חמאה מתרככת, על 1 שעה. (אם התערובת הופכת נוקשה מדי, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד מתרכך.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
Beat שמנת בקערה עם מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות רכות, ואז צמרמורת, מכוסה, תוך מתחיל להרכיב טורט.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שים שכבת עוגה 1 על קרטון עגול על מתלה להגדיר במחבת אפייה רדודה (1 אינץ ' עמוק).
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מורחים 1/2 כוס גנאש באופן שווה על גבי שכבה ומפזרים את כל הקוצים marrons glacés. למעלה marrons glacés עם עוד 1/4 כוס ganache ולכסות בשכבת עוגה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
6
מקציפים חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח באמצעות מקצף ניקה במהירות בינונית גבוהה עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים סוכר ומכים במהירות גבוהה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים קצפת לתוך תערובת קוניאק שוקולד, ולאחר מכן מערבבים שליש מהלבנים כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. מוס כפית מיד על שכבת העוגה (הוא מגדיר במהירות), מתפשט באופן שווה, ולאחר מכן העליון עם שכבת העוגה השלישית. צ ' יל טורט, מכוסה, עד שכבת מוס הוא המשרד, על 1 שעה. שמור נשאר גנאש בעקביות להפיץ בטמפרטורת החדר, מצמרר, מכוסה, אם הוא הופך רך מדי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
קוניאקקוניאק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1
שמור 1 1/4 כוסות גנאש בקערת מתכת, ולאחר מכן להפיץ את שארית על גבי בצד של טורט לאטום בפירורים. להירגע עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הגדר קערה של גנאש שמורות על סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב עד גנאש מגיע עקביות pourable.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר קערה מחום וקריר 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים גנאש באופן שווה על גבי טורט, לוודא שהוא מעייל את כל הצד. לנער מתלה בעדינות כדי חלקה זיגוג (לתת טפטוף עודף לתוך תבנית אפייה).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
העברת עוגה על קרטון לדוכן עוגה או צלחת באמצעות 2 מריות מתכת כבדות גדולות וצינה עד סט.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מקשטים ממש לפני ההגשה.
1
* שכבות עוגה יכול להתבצע 3 ימים קדימה, מקורר לחלוטין, ואז צונן, בנפרד עטוף היטב בניילון נצמד. * גנאש יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 עד 3 שעות כדי לרכך לעקביות להפיץ. * טורט ניתן להרכיב 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה כיפת עוגה. * חלבוני הביצה במתכון זה אינם מבושלים. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להשתמש מחדש אבקת חלבוני ביצה כגון רק לבנים.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי