טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד
טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לקישוט: ערמונים מקורמלים, ערמונים קלויים בבקבוק, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד, טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד, ו טורט שוקולד וערמונים.
הוראות
להביא שמנת וחמאה לרתיחה בסיר כבד 3-4 ליטר, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך.
לטאטא בשוקולד עד חלקה ולהסיר מחום.
להעביר גנאש לקערה וצינה, מכוסה, ערבוב כל 30 דקות, עד מעובה אבל להפיץ, על 2 שעות. (אם גנאש הופך נוקשה מדי, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעט מתרכך.)
מחממים תנור ל 350°f. מחבתות עוגת חמאה ותחתית שורה של כל עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. חמאה נייר מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף קמח.
דופק ערמונים עם קמח, סודה לשתייה, ומלח במעבד מזון עד הקרקע דק.
לנצח חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות במערבל עומד או על 6 דקות עם כף יד.
הוסף ביצים 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת, ואז להכות וניל (תערובת ייראה קצת מופרד). הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח ושמנת חמוצה לסירוגין בקבוצות 3, מתחיל ומסתיים בקמח וערבוב עד רק בשילוב.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות ואופים באמצע התנור עד הזהב חיוור קפיץ למגע, על 30 דקות. עוגות מגניב מחבתות על מדפים, ולאחר מכן להתהפך על מדפים ולהסיר קלף.
ממיסים חמאה ושוקולד בדוד כפול או קערת מתכת מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב עד חלקה, ומערבבים קוניאק.
העברה לקערה וצינה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה לעקביות של חמאה מתרככת, על 1 שעה. (אם התערובת הופכת נוקשה מדי, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד מתרכך.)
Beat שמנת בקערה עם מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות רכות, ואז צמרמורת, מכוסה, תוך מתחיל להרכיב טורט.
שים שכבת עוגה 1 על קרטון עגול על מתלה להגדיר במחבת אפייה רדודה (1 אינץ ' עמוק).
מורחים 1/2 כוס גנאש באופן שווה על גבי שכבה ומפזרים את כל הקוצים marrons glacés. למעלה marrons glacés עם עוד 1/4 כוס ganache ולכסות בשכבת עוגה אחרת.
מקציפים חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח באמצעות מקצף ניקה במהירות בינונית גבוהה עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
מוסיפים סוכר ומכים במהירות גבוהה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים קצפת לתוך תערובת קוניאק שוקולד, ולאחר מכן מערבבים שליש מהלבנים כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. מוס כפית מיד על שכבת העוגה (הוא מגדיר במהירות), מתפשט באופן שווה, ולאחר מכן העליון עם שכבת העוגה השלישית. צ ' יל טורט, מכוסה, עד שכבת מוס הוא המשרד, על 1 שעה. שמור נשאר גנאש בעקביות להפיץ בטמפרטורת החדר, מצמרר, מכוסה, אם הוא הופך רך מדי.
שמור 1 1/4 כוסות גנאש בקערת מתכת, ולאחר מכן להפיץ את שארית על גבי בצד של טורט לאטום בפירורים. להירגע עד המשרד, על 1 שעה.
הגדר קערה של גנאש שמורות על סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב עד גנאש מגיע עקביות pourable.
הסר קערה מחום וקריר 5 דקות.
יוצקים גנאש באופן שווה על גבי טורט, לוודא שהוא מעייל את כל הצד. לנער מתלה בעדינות כדי חלקה זיגוג (לתת טפטוף עודף לתוך תבנית אפייה).
העברת עוגה על קרטון לדוכן עוגה או צלחת באמצעות 2 מריות מתכת כבדות גדולות וצינה עד סט.
* שכבות עוגה יכול להתבצע 3 ימים קדימה, מקורר לחלוטין, ואז צונן, בנפרד עטוף היטב בניילון נצמד. * גנאש יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 עד 3 שעות כדי לרכך לעקביות להפיץ. * טורט ניתן להרכיב 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה כיפת עוגה. * חלבוני הביצה במתכון זה אינם מבושלים. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להשתמש מחדש אבקת חלבוני ביצה כגון רק לבנים.