קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד

טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד
טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לקישוט: ערמונים מקורמלים, ערמונים קלויים בבקבוק, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד, טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד, ו טורט שוקולד וערמונים.

הוראות

1
להביא שמנת וחמאה לרתיחה בסיר כבד 3-4 ליטר, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטאטא בשוקולד עד חלקה ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להעביר גנאש לקערה וצינה, מכוסה, ערבוב כל 30 דקות, עד מעובה אבל להפיץ, על 2 שעות. (אם גנאש הופך נוקשה מדי, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעט מתרכך.)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים תנור ל 350°f. מחבתות עוגת חמאה ותחתית שורה של כל עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. חמאה נייר מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
דופק ערמונים עם קמח, סודה לשתייה, ומלח במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
ערמוניםערמונים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
לנצח חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות במערבל עומד או על 6 דקות עם כף יד.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הוסף ביצים 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת, ואז להכות וניל (תערובת ייראה קצת מופרד). הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח ושמנת חמוצה לסירוגין בקבוצות 3, מתחיל ומסתיים בקמח וערבוב עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות ואופים באמצע התנור עד הזהב חיוור קפיץ למגע, על 30 דקות. עוגות מגניב מחבתות על מדפים, ולאחר מכן להתהפך על מדפים ולהסיר קלף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
ממיסים חמאה ושוקולד בדוד כפול או קערת מתכת מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב עד חלקה, ומערבבים קוניאק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קוניאקקוניאק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
העברה לקערה וצינה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה לעקביות של חמאה מתרככת, על 1 שעה. (אם התערובת הופכת נוקשה מדי, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד מתרכך.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
Beat שמנת בקערה עם מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות רכות, ואז צמרמורת, מכוסה, תוך מתחיל להרכיב טורט.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
שים שכבת עוגה 1 על קרטון עגול על מתלה להגדיר במחבת אפייה רדודה (1 אינץ ' עמוק).
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מורחים 1/2 כוס גנאש באופן שווה על גבי שכבה ומפזרים את כל הקוצים marrons glacés. למעלה marrons glacés עם עוד 1/4 כוס ganache ולכסות בשכבת עוגה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מקציפים חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח באמצעות מקצף ניקה במהירות בינונית גבוהה עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים סוכר ומכים במהירות גבוהה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים קצפת לתוך תערובת קוניאק שוקולד, ולאחר מכן מערבבים שליש מהלבנים כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. מוס כפית מיד על שכבת העוגה (הוא מגדיר במהירות), מתפשט באופן שווה, ולאחר מכן העליון עם שכבת העוגה השלישית. צ ' יל טורט, מכוסה, עד שכבת מוס הוא המשרד, על 1 שעה. שמור נשאר גנאש בעקביות להפיץ בטמפרטורת החדר, מצמרר, מכוסה, אם הוא הופך רך מדי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קוניאקקוניאק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1
שמור 1 1/4 כוסות גנאש בקערת מתכת, ולאחר מכן להפיץ את שארית על גבי בצד של טורט לאטום בפירורים. להירגע עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הגדר קערה של גנאש שמורות על סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב עד גנאש מגיע עקביות pourable.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר קערה מחום וקריר 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים גנאש באופן שווה על גבי טורט, לוודא שהוא מעייל את כל הצד. לנער מתלה בעדינות כדי חלקה זיגוג (לתת טפטוף עודף לתוך תבנית אפייה).
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
העברת עוגה על קרטון לדוכן עוגה או צלחת באמצעות 2 מריות מתכת כבדות גדולות וצינה עד סט.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מקשטים ממש לפני ההגשה.
1
* שכבות עוגה יכול להתבצע 3 ימים קדימה, מקורר לחלוטין, ואז צונן, בנפרד עטוף היטב בניילון נצמד. * גנאש יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 עד 3 שעות כדי לרכך לעקביות להפיץ. * טורט ניתן להרכיב 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה כיפת עוגה. * חלבוני הביצה במתכון זה אינם מבושלים. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להשתמש מחדש אבקת חלבוני ביצה כגון רק לבנים.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר משובח באיכות (לא unsweetened), קצוץ דקשוקולד מריר משובח באיכות (לא unsweetened), קצוץ דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגה (לא עצמי עולה)קמח עוגה (לא עצמי עולה)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוז בקבוק שלם פגז קלוי ערמוניםעוז בקבוק שלם פגז קלוי ערמונים8שרימפס וורידיםקישוט: ערמונים מקורמליםקישוט: ערמונים מקורמלים53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קוניאקקוניאק2largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד צונןקרם כבד צונן3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3/4 מקל חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות3/4 מקל חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות1אוראו ממולאים כפוליםסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי6marrons glacés( ערמונים מסוכרים), קצוץ דקmarrons glacés( ערמונים מסוכרים), קצוץ דק