טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לקישוט: ערמונים מקורמלים, ערמונים קלויים בבקבוק, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד, טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד, ו טורט שוקולד וערמונים.
הוראות
1
להביא שמנת וחמאה לרתיחה בסיר כבד 3-4 ליטר, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטאטא בשוקולד עד חלקה ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להעביר גנאש לקערה וצינה, מכוסה, ערבוב כל 30 דקות, עד מעובה אבל להפיץ, על 2 שעות. (אם גנאש הופך נוקשה מדי, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעט מתרכך.)
הוסף ביצים 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת, ואז להכות וניל (תערובת ייראה קצת מופרד). הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח ושמנת חמוצה לסירוגין בקבוצות 3, מתחיל ומסתיים בקמח וערבוב עד רק בשילוב.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות ואופים באמצע התנור עד הזהב חיוור קפיץ למגע, על 30 דקות. עוגות מגניב מחבתות על מדפים, ולאחר מכן להתהפך על מדפים ולהסיר קלף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
ממיסים חמאה ושוקולד בדוד כפול או קערת מתכת מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב עד חלקה, ומערבבים קוניאק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שים שכבת עוגה 1 על קרטון עגול על מתלה להגדיר במחבת אפייה רדודה (1 אינץ ' עמוק).
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
5
מורחים 1/2 כוס גנאש באופן שווה על גבי שכבה ומפזרים את כל הקוצים marrons glacés. למעלה marrons glacés עם עוד 1/4 כוס ganache ולכסות בשכבת עוגה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מקציפים חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח באמצעות מקצף ניקה במהירות בינונית גבוהה עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים סוכר ומכים במהירות גבוהה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים קצפת לתוך תערובת קוניאק שוקולד, ולאחר מכן מערבבים שליש מהלבנים כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. מוס כפית מיד על שכבת העוגה (הוא מגדיר במהירות), מתפשט באופן שווה, ולאחר מכן העליון עם שכבת העוגה השלישית. צ ' יל טורט, מכוסה, עד שכבת מוס הוא המשרד, על 1 שעה. שמור נשאר גנאש בעקביות להפיץ בטמפרטורת החדר, מצמרר, מכוסה, אם הוא הופך רך מדי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קוניאק
מיץ לימון, אופציונלי
1
שמור 1 1/4 כוסות גנאש בקערת מתכת, ולאחר מכן להפיץ את שארית על גבי בצד של טורט לאטום בפירורים. להירגע עד המשרד, על 1 שעה.
יוצקים גנאש באופן שווה על גבי טורט, לוודא שהוא מעייל את כל הצד. לנער מתלה בעדינות כדי חלקה זיגוג (לתת טפטוף עודף לתוך תבנית אפייה).
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
5
העברת עוגה על קרטון לדוכן עוגה או צלחת באמצעות 2 מריות מתכת כבדות גדולות וצינה עד סט.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מקשטים ממש לפני ההגשה.
1
* שכבות עוגה יכול להתבצע 3 ימים קדימה, מקורר לחלוטין, ואז צונן, בנפרד עטוף היטב בניילון נצמד. * גנאש יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 עד 3 שעות כדי לרכך לעקביות להפיץ. * טורט ניתן להרכיב 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה כיפת עוגה. * חלבוני הביצה במתכון זה אינם מבושלים. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להשתמש מחדש אבקת חלבוני ביצה כגון רק לבנים.