צריך קינוח צמחוני? טורט קפוצ'ינו מוקה טעים יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, ברים אפיית שוקולד למחצה, גרגרי קפה מיידיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 8 דקות. נסו טורטה קפוצ'ינו, עוגיות קפוצ'ינו מוקה, ו קפוצ'ינו מוקה-מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תהליך הראשון 5 מרכיבים במעבד מזון עד התערובת הופכת פירורים עדינים.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים 5 כפות חמאה מומסת; דופק 3 או 4 פעמים או עד בשילוב. בחוזקה לחץ על תערובת פירור לתוך התחתון ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
3
אופים ב 350 במשך 15 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מחממים 2 כוסות שמנת בסיר גדול מעל חום בינוני; מביאים לרתיחה.
יוצקים פאדג ' למחבת מוכנה. צ ' יל 1 שעה או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מחממים 12 אונקיות שוקולד, 6 כפות חמאה, ו 1 כפית גרגרי קפה בסיר על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקים
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
יוצקים תערובת שוקולד לתוך קערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
להביא 1/2 כוס סוכר מגורען ו 3 כפות מים לרתיחה בסיר כבד קטן על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. לבשל תערובת 2 דקות או עד מדחום ממתקים רושם 240 (שלב כדור רך).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
גביע סוכר גלידה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
בינתיים, להכות חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח סירופ חם לתוך חלבונים ביצה. המשך להכות עד פסגות בינוני נוקשה טופס, על 3 דקות. מקפלים ב 1 כוס שמורות תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12
מורחים תערובת קפוצ 'ינו באופן שווה על שכבת פאדג'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
13
שלב 1/4 כוס שמנת הנותרים 5 כפיות קפה גרגרי בקערה גדולה, לטאטא עד קפה מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקים
אינסטנט פודינג לימון
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
הוסף 1 1/2 כוסות הנותרים קצפת, אבקת סוכר, וקינמון. הכה במהירות גבוהה עם מערבל חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים הנותרים 1/2 כוס תערובת שוקולד. שמור 2 כוסות מוס; להפיץ מוס שנותר באופן שווה על פני שכבת קפוצ ' ינו. מוס שמורות צינור סביב החלק העליון של העוגה. כיסוי וצינה 8 שעות. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אינסטנט פודינג לימון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זילוף בצורת לב
יכול דיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
15
טיפ: בעת הכנת מוס, השוקולד השמורה יהיה קצת עבה, גרימת מראה מנוקד בתערובת מוס. למגע כיף, העליון שכבת מוס זה עם תלתלים שוקולד גדול.