קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט קרם מרנג

טורט קרם מרנג
טורט קרם מרנג עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 355 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי ליקר בטעם אגוזים, קרם אבנית, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלידה מקצפת טורטה, מקצפת גלידה טורט, ו עוגת קצפת עם קרם מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד מוקצף. ממשיכים להכות במהירות גבוהה, מוסיפים סוכר בזרם איטי ויציב; ממשיכים להכות עד שהתערובת מחזיקה פסגות נוקשות, 8 עד 12 דקות. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לגרד לתוך מחבת עוגת 8 אינץ חמאה מקורנת עם שפה נשלפת לפחות 3 אינץ'. עם מרית גמישה, להפיץ תערובת לקצוות של פאן וחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
אופים בתנור רגיל או הסעה 300 עד למעלה הוא משחימים קלות מרגיש מוצק כאשר נלחץ בעדינות במרכז, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 20 דקות (מרנג עשוי להתכווץ קצת כפי שהוא מתקרר). תריץ סכין דק בין הקצפת לשפת המחבת, ואז תסיר את השוליים. בזהירות להפוך מרנג על צלחת, ואז להחליק מרית ארוכה, דקה בין תחתית מחבת מרנג בעדינות להרים את התחתונה. הפוך מרנג שוב על צלחת אחרת, כך שהוא בצד ימין למעלה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בואו להתקרר לחלוטין.
6
בקערה, לטאטא ליקר אגוזי לוז לתוך ממרח אגוזי לוז שוקולד. בקערה אחרת, קרם שוט עד שהוא מחזיק פסגות רכות. מערבבים על 1/4 כוס של קצפת לתוך תערובת השוקולד עד לא פסים לבנים להישאר. מקפלים תערובת שוקולד לתוך הנותרים קצפת, ולאחר מכן להקציף בעדינות עד תערובת יש רופף, עקביות להפיץ (הקפד לא overbeat או זה יהיה קרדל).
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
עם המרית, מורחים קרם אגוזי לוז שוקולד סביב הצדדים ומעל החלק העליון של המרינג. צ ' יל טורט נחשף לפחות 1 שעה, או לכסות עם קערה גדולה, הפוכה (זה לא צריך לגעת קרם) ולהתקרר עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
חותכים טורט לתוך פלחי לשרת.