טורט שוקולד-אגוז
טורט שוקולד-אגוז עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, קיצור, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. נסו טורט שוקולד אגוז, טורט שוקולד-אגוז הונגרי, ו טורט שוקולד-אגוז הונגרי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים נייר קלף בישול או נייר שעווה בתחתית של שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'. בקערה בינונית, מערבבים אגוזי מלך, עוגיות כתושות, סוכר חום וחמאה עד מתפורר.
מורחים על תערובת 3/4 כוס בכל מחבת; מילואים הנותרים תערובת.
בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי העוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות גבוהה 3 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
יוצקים על 1 1/4 כוסות הבלילה מעל ציפוי בכל מחבת; לקרר נשאר הבלילה.
אופים כ 20 דקות או עד צמרות באביב בחזרה כאשר נגע קלות. מיד להסיר מן המחבתות כדי קירור מדף; לקלף את הנייר. חזור עם נשאר תערובת ציפוי וחובט. מגניב לגמרי.
בקערה גדולה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה, סוכר מגורען ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה.
מניחים שכבת עוגה 1, בצד אגוז למעלה, על צלחת הגשה; להפיץ עם כ 3/4 כוס המילוי. חזור עם השכבות שנותרו ומילוי.
או במקום קצפת לשכבה העליונה בתיק לקשט מצויד מספר טיפ כוכב
שושנות צינור במרכז העוגה; מקשטים עם עלי שוקולד. כדי להפוך את עלי שוקולד, לשטוף ועלים יבשים. בסיר 1 ליטר, להמיס שבבי שוקולד וקיצור על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן. באמצעות מברשת קטנה, מברשת שוקולד על 1/8 אינץ ' עבה על גבם של עלים. מקררים לפחות 1 שעה עד המשרד. לקלף עלים, טיפול מעט ככל האפשר. מכסים ומקררים טורט על 4 שעות או עד צונן. לאחסן במקרר.