טורט שוקולד כפול
טורט שוקולד כפול יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 397 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, ביצים, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טורט שוקולד כפול, טורט שוקולד צונן כפול, ו טורט מוס שוקולד כפול.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה 10 אינץ ' בקוטר מחבת springform; אבק עם סוכר. ממיסים שוקולד וחמאה בסיר גדול כבד על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד. מגניב לפושר.
לטאטא ביצים 1 בכל פעם, מיזוג טוב אחרי כל תוספת.
מערבבים וניל ומלח, ואז קמח.
אופים עד העוגה רק עולה במרכז (בודק מוכנס למרכז לא ייצא נקי), על 35 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. כיסוי; צמרמורת בעת ביצוע מוס.
להמס חמאה בקערת מתכת בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
להקציף חלמונים, 1/4 כוס קרם ווניל בקערה קטנה כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא תערובת חלמון לתוך קערה עם חמאה מומסת.
להקציף כל הזמן מעל מים רותחים עד רושמים מדחום 66°, על 6 דקות (תערובת עשויה להופיע שבורה).
הסר מעל המים; להוסיף שוקולד ומערבבים להמיס. תניח בצד. מקציפים חלבונים ביצה 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה עד פסגות בינוניות נוקשה.
להקציף 1/4 של תערובת ביצה לבנה מוכה לתערובת שוקולד חם כדי להבהיר. מקפלים בתערובת ביצה לבן שנותר.
יוצקים מוס על העוגה במחבת; החלק העליון. צ ' יל טורט עד מוס מוגדר, לפחות 6 שעות עד 1 יום.
הפעל סכין חדה סביב קצה המחבת כדי לשחרר טורט. שחרר צדדים מחבת.
להעביר טורט לצלחת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 3/4 כוס קרם בקערה בינונית עד פסגות טופס.
מורחים קצפת על טורט. למעלה קצפת עם פטל.
מברשת תערובת ג ' לי דומדמניות אדומה על פטל.
מקשטים עם דומדמניות, אם תרצה.