טורטה דלה נונה (עוגת סבתא)
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 18 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 603 קלוריות. אם $ 1.44 למנה נופל בתקציב שלך, טורטה דלה נונה (העוגה של סבתא) עשוי להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה משמש 6. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם ביצה בתוספת 2 חלמונים, סוכר, חמאה ושמן זית, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. נסו איזה טעם של שיעור בישול במטבח של ג' ולס: טורטה דלה נונה, קרנה אסדה טורטה (פוק צ'וק טורטה), ו לעוגת תפוחים (טורטה די מלה) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
להכנת המאפה, הכינו באר בקמח, והניחו במרכז תערובת ביצים, חלמונים, סוכר, חמאה ושמן זית והמשיכו כפי שהייתם עושים עם פסטה טרייה, כלומר הביאו קמח טיפין טיפין עד שהנוזל בבאר סמיך מספיק כדי להפגיש עם הידיים. ללוש עד שהבצק חלק, ואז לאפשר לנוח 10 דקות.
בינתיים מכינים את המילוי על ידי ערבוב יחד את הריקוטה, הצנוברים, הסוכר, גרידת הלימון, המיץ והביצים בקערה עד לקבלת קרם.
להרכבה מרדדים את המאפה ליצירת עיגולים של 2 (12 אינץ').
מניחים עיגול אחד כלפי מטה כדי לרפד את החלק התחתון והדפנות של תבנית בגודל 9 אינץ'.
מורחים את תערובת הריקוטה באופן שווה על שכבה זו.
מניחים את עיגול הבצק שנותר מעל וצובטים יחד את הקצוות.
מכניסים לתנור לאפייה של 35 עד 40 דקות.
מוציאים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם וין סנטו מקפזנה.